Skal børn have lommepenge?

Og nu tager vi hjem

img_9777

En hilsen fra lufthavnen i Hong Kong, hvor vi har slået os ned ved gate 36. Børnene sidder i lilla læderstole – med tunge øjenlåg og hver deres iPad. Thor er gået ud for at finde en Starbucks – og jeg håber inderligt, at det lader sig gøre. Jeg er alt for træt og falder i søvn for mine børn, hvis jeg ikke får et skud koffein. Nu.

Vi tog toget til Hong Kong i går. Jeg forelskede mig i byen på rekordtid. Blev godt nok lidt forskrækket, da det første, der mødte os på stationen, var tre maskerede mennesker i lægekitler, der scannede børnenes pander, frikendte dem for feber og lod os entrere det, der åbenbart er et land. Hong Kong er pæn. Og ren. Og mere vestlig end den del af Kina, vi fik set. Folk kan tale engelsk. Og man kan tilgå facebook og instagram uden at føle sig som en hacker. Vi tog et skib over til Hong Kong Island og jeg tog de store med op i et gigantisk pariserhjul. Og så gik vi rundt i varmen og fik noget aftensmad, inden vi tog retur og gik i seng. I dag holdt vi os på vores egen side af vandet – slog tid ihjel i et køligt shoppingcenter, på en kaffebar og på et museum. Og så tog vi en taxa til lufthavnen, hvor vi har kørt cheeseburgere ned og brugt vores resterende valuta i Disney Store.

Og nu kom min kaffe. Og den dufter virkelig godt. Og nu satte Thor sådan en nakkepude om min hals, som jeg har gået og sukket efter. Han er god ved mig. Jeg tjekker ud. Nu skal vi hjem. Hjem og vende på Østerbro, inden vi sætter kursen mod Falster for at afslutte sommerferien med sommerhus, grillmad, havbad og min moar.

Vi ses på den anden side!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Kayhrine

    Lyder som en rigtig spændende og oplevelsesrig tur. I må have en rigtig behagelig rejse hjem :-) Det har været hyggeligt at følge med på turen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal børn have lommepenge?