Ugen der gik #92 (med eksamenslæsning, praktikplads og tuderi)

Okay så! (om “ugen der gik”)

img_6955

Nå men jeg kan lige så godt afsløre, at alle mine skumle planer om at pausere mine “ugen der gik”-indlæg er godt og grundigt afblæst!

I gårsdagens 92. af slagsen, spurgte jeg jer, om I kunne bruge indlæggene til noget eller om de var ligegyldige. Jeg var nemlig ved at køre lidt træt i dem og var blevet lidt for god til at glemme at tage billeder til dem.

Og hold nu op. Det strømmede ind med de fineste kommentarer. Her gik jeg og havde en idé om at jeg mest af alt skrev de indlæg for min egen skyld – og så viser det sig, at der faktisk sidder en overvældende masse mennesker på den anden side, der faktisk er rigtig glade for dem og nødigt vil undvære dem. Mange af jer skrev, at de fik jer til at reflektere over jeres egen uge, hvilket jeg synes er sådan en fin ting – og hvilket faktisk også var grunden til, at jeg selv begyndte at lave dem. Fordi de giver anledning til at kigge tilbage og hænge sig i de mange lysglimt.

Noget andet, der gjorde mig glad, var at læse at flere af jer var glade for at jeg linker til en del af ugens indlæg i dem. Det var jeg faktisk lidt bange for, at folk syntes var en lillesmule irriterende.

Nå. Pausen er afblæst. Tusind tak. Jeg befinder mig i en musestille læsesal og ligner nok en meget seriøs og aktiv studerende – så det vil jeg prøve at være.

God mandag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #92 (med eksamenslæsning, praktikplads og tuderi)