Derfor er snapchat også for voksne

Om at rykke sig 10 meter

image

Vi er lidt hårdt spændt for herhjemme for tiden. Det må jeg indrømme, selvom jeg virkelig ikke orker at klynke. Jeg er i praktik fra 8:30 til 16 de fleste dage og Thor jonglerer med sit eget studie og en masse dertilhørende opgaver og eksamener, en bestyrerrolle på caféen og så lige den dér uofficielle barsel. Og så er der de to store, husholdning, madplaner og alt det, der hører med til at være en familie på mange.

Og sådan er det lige nu. Og vi klarer den fordi vi ved, at det hele bliver meget nemmere lige om lidt. Om 22 dage rejser vi på sommerferie og når det bliver August, så starter Hugo (7-9-13) i vuggestue og jeg skal “bare” gå i skole.

Men derfor er det stadig hårdt. Ja, det sagde jeg. Og det, som det går hårdest ud over er helt klart den måde, som vi er kærester på. For det er ret meget noget med en high-five i døren, når jeg kommer hjem og han tager afsted. Eller noget hver vores computer med hver vores opgaver i sofaen om aftenen. Og det slider sgu. Når man glemmer at være kærester. Og det er en pisseåndssvag prioritering, for vi ved jo godt, at det også går ud over alt muligt andet, når vi ikke er verdens bedste til lige præcis dét.

Så i går fik jeg en god idé, hvis jeg selv skal sige det. Jeg bestemte, at ungerne blev spist af med fyldte pastaer – og da de var lagt, så sendte jeg Thor op efter noget lækker take-away og åbnede en flaske hvidvin. Og så rykkede vi os 10 meter. 10 meter ud i gården, hvor vi i den lune og lyse sommeraften indtog vores aftensmad. 10 meter, der føltes som 10.000. For det var et måltid uden unger, der blev til en aften uden lektier, uden TV og uden koordinering. Med snak, grin og hvidvin. Som kærester. Vi havde i princippet hverken tid eller råd, men jeg er sikker på, at det var en pissegod investering.

Og i dag har jeg fri. Leger barsel med min tykke dreng. Solen skinner og min mor kommer og spiser frokost med mig om en time.

Og så er det sommer!

3 kommentarer

 • Yessssss! Lyder så godt! Vi burde helt klart også gøre Jer kunsten efter meget oftere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så vigtigt og så svært at huske det.
  Sejt gået, det vil jeg også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er VIRKELIG knald på nogle gange. Godt I husker hinanden! Det er SÅ vigtigt. Og I vil kunne huske den aften i lang tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er snapchat også for voksne