Elliot. For fanden.

Om en, der hedder Maia

img_0875

Da vi havde indfundet os på vores liggestole ved poolen, på vores andet stop i Malaysia, kom min søster ned fra sit hotelværelse med Maia under armen. Og vi blev mødt af det store smil, de glade øjne og det ægte kram, som man altid får fra Maia. Min søsters bedste veninde, som havde slået sig til os – og som gjorde de sidste dage på Penang endnu dejligere, inden hun bortførte min søster og fløj til Bali.

Maia er et af de gode mennesker. Et af de nemme, umiddelbare, rare, loyale, oprigtige, positive og gennemgode mennesker. Der findes ikke noget ondt i Maia. Og jeg kunne selvfølgelig sagtens bare lade hende rende rundt i være gennemgod i Hellerup, hvor hun bor med sin kæreste – men jeg vil gerne fortælle jer om hende. For hun har givet mig gåsehud i dag.

Maia kan synge. Og Maia kan skrive. Indtil i dag vidste jeg ikke, at hun kunne skrive andet end sange. Sange, som hun skriver for andre – og sange, som hun udgiver selv. Og dagens udgivelse af hendes nyeste single, fik mig til at klikke ind på hendes ganske nye blog, som jeg helt havde glemt, at hun havde startet. Selvom hun havde fortalt mig om sine planer – på liggestolen i Malaysia. Maia har startet en blog om sit liv i musikbranchen. I hendes første to indlæg, fortæller hun historien om hendes fantastisk tilfældige vej ind i den branche, der virker så lukket og uopnåelig. Og det var den historie, der gav mig gåsehud. Jeg kendte den nemlig ikke.

Jeg synes, som det måske fornemmes, at Maia er topsej og afsindigt dygtig. Og jeg elsker, at hun som etableret sangskriver, ikke er for fin til at kaste sig over det her medie også. Så vi andre får mulighed at få et indblik i en fascinerende verden. Maia er poptøs to the bone – og er den eneste, jeg kender, der elsker X Factor ligeså højt, som jeg gør. Hun er så fantastisk usnobbet og jordnær – og jeg synes, at I skal hoppe over og tjekke hende ud lige HER. Og når I har læst den fine historie om hendes eventyrs start, så læs indlægget om hendes weekend med Albert Dyrlund. Hun står nemlig bag hans nye hit “Smuk uden filter” (og hvis du ikke ved hvem han er, så spørg en under 18). Jeg elsker den youtubevideo, som han har lavet fra weekenden. Især fordi den viser Maia præcis, som hun er.

Gennemgod.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elliot. For fanden.