Video fra vores weekend i Lalandia

Om nattevagter og weekendplaner

img_7157
Fredag eftermiddag. Elliot ligger i den anden ende af sofaen og ser Ramasjang, Sia farvelægger storøjede små ponyer i en malebog på legeværelset – og Thor triller rundt om blokken med en moody Hugo i en klapvogn. Jeg mistænker kraftigt, at barnet snart skal have lagt nye dræn. Sidste kontrol afslørede, at de er røget ud – og nu er han begyndt at vågne om natten og hade verden om eftermiddagen.

Jeg har været på nattevagt de sidste to nætter. Det er gået langt bedre end sidst, hvor jeg blev decideret syg. Tror, at jeg har knækket koden – med god hjælp fra fellow sygeplejefølgere på Instagram. Hurra – for jeg kan virkelig godt lide nattevagter. Turen til hospitalet, hvor P3 hjælper mig med at genvinde mit humør. At være alene i omklædningsrummet. Den rolige stemning på gangene. De sovende patienter. Tiden til at koncentrere sig om medicin og dokumentation. Og at se solen stå op over Herlev. Skyerne, der langsomt bliver lyserøde og lyseblå – imens verden stille og roligt vågner og bilerne på gaden bliver flere og flere. Det er pænt fra 17. sal. Det er det altså.

Var hjemme til at hjælpe med affodring og aflevering af ungerne. Og så sov jeg selv til klokken tæt på to. Gik i bad, hentede børn, plyndrede en slikbutik og et posthus – og trillede hjem og tændte for Ramasjang. Lige om lidt skal jeg rejse mig herfra – og bikse noget aftensmad sammen til min familie. Og når de er spist af, så forlader jeg dem til fordel for en bytur med Cana og Cecilie. Vi er inviteret til åbningen af den nye Cock’s & cows i Kødbyen – og jeg tror, at burgere, drinks og veninder er præcis det, jeg har brug for lige nu. Inden en ligeså tiltrængt weekend med mine små yndlingsmennesker.

God weekend! Og lad mig endelig ikke vide hvem, der forlader mit yndlingsprogram. Jeg satser på at få udløst spændingen med chips og dyner i min sofa i morgen formiddag!

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Cecillie

    Hvilke råd fik du, til at komme igennem nattevgten?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video fra vores weekend i Lalandia