Ugen der gik #114 (med valg, falsk advent og fejringer på stribe)

Opdatering på det meste

Jeg er en dårlig blogger for tiden. Får ikke skrevet halvt så meget, som jeg gjorde for et år siden. Eller to. Får ikke sat ord på hverdagen eller delt de små ting – og jeg tror, at jeg savner det – men tiden går med alt muligt andet. Overskuddet går til ting, der virker vigtigere og nok også er det – og timerne, dagene og ugerne forsvinder ud af mine hænder. Snart er 2017 gået og vi er jo lige begyndt.

Forleden, under tandbørstningen, spurgte jeg mig selv, om jeg mon var ved at lukke bloggen. Ubevidst. Om det var det, jeg havde brug for. At trække mig tilbage og lukke mig om mig selv og min familie. Om reduceringen af ord og indlæg var en langsom død for det, der pludselig længe har været så stor en del af mit liv og mig selv.

Men det tror jeg ikke. Eller, det ved jeg, at det ikke er. Måske om et år eller et halvt eller to eller ti. Men ikke nu. Tværtimod passer det mig faktisk, det meste af tiden, rigtig fint, at jeg har formået at gøre det, der startede som en hobby til en hobby igen. Frem for det arbejde, det pludselig var for et år siden. En hobby, som jeg går til og fra og som får lov til at fylde præcis det, den skal.

Og i dag skal den fylde lidt mere. Lige nu, klokken syv minutter over ni en tirsdag aften tæt på december, hvor jeg egentlig burde bruge min sparsomme tid på momsregnskab og studieplan. Men hvor behovet for at samle op på alle de bolde, jeg trods alt har smidt op i luften herinde på det seneste, er større.

Og det går vist ret fint. Jeg kæmper ikke så meget med den dårlige samvittighed, som jeg gjorde for nogle måneder siden. Jeg har fundet en større ro med, at jeg gør det så godt, som jeg kan – og at jeg gør det godt nok. At mine børn i hvert fald ikke kan bruge min dårlige samvittighed til noget som helst. At det hele er presset lige nu – men at det ikke bliver ved med at være sådan. At jeg snart ikke skal bruge to timer om dagen på transport nogensinde igen. At min mand er en ligeså god far, som jeg er mor – og at ingen lider overlast ved ikke at se mig alle morgener. Jeg er lidt sødere ved mig selv. Lidt blidere. Lidt bedre. Og det gør mig sødere. Og blidere. Og bedre.

Og så er der den dér flytning. Drømmen om luft og ro og forandring, som er sat lidt på standby. På grund af noget så dødssygt, som økonomi. Der er udsigt til, at vores lejlighed bliver betydeligt mere værd om et par år – og jeg hader, at vi lader os styre af det – men jeg synes heller ikke, at vi kan tillade os at lade være. Så vi giver det vist noget tid. Og det er okay og måske mere end det.

Det er snart jul. Mine børn trives. Vi er sunde og raske. Jeg får snart den uddannelse, jeg har sukket efter i uendeligt mange år. Jeg elsker mit fag og den sygeplejerske, jeg er ved at blive. Og fremtiden er fuld af lys og gode ting. En dag bliver det vel endda forår.

Tak fordi, I hænger ved. Bakker op og gør mig bedre.

Sådan virkelig.

img_2530

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

13 kommentarer

 • Anna Lynge

  Jeg er vild med alle de indlæg der kommer fra din hånd. Og hyppigheden er underordnet.
  Jeg lytter pt. til din podcast (som jeg synes er så hyggelig) og du har lige snakket om lysterapi. Det kan virkelig anbefales. Jeg har denne fikse en: https://www.bilka.dk/bolig/elapparater/personlig-pleje/alt-personlig-pleje/beurer-lysterapilampe-tl30/p/100215809?cmpid=aw_search_01040203002600000000&gclid=EAIaIQobChMIhdnCptXp1wIVi6gYCh3vnAK_EAQYAiABEgKZhvD_BwE
  Som jeg er rigtig glad for😊
  Rigtig god december til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Men er i også holdt op med at skrive sms’er? Elsker de indlæg! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Du er ret fantastisk…bare at du ved det…!⭐️
  Det er en fornøjelse at følge dig og din familie – din blog er ærlig, autentisk og nærværende, uanset antallet af indlæg. Det er en fornøjelse at følge med, også for en på 38 med store børn…🙃
  Tak fordi du deler ud afdig selv! Og rigtig glædelig december…🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Enig med alle de ting. Jeg elsker at fin blog er fin hobby og ikke fyldt med indlæg hvor du gør reklame for alt muligt.
  Jeg har slet ikke følt at du lavede færre og færre indlæg. Synes din blog er fantastisk som altid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Du er pissego’! Både til at blogge og være hustru og mor. Det er så dejligt at du har et liv at blogge om – fremfor at blogge for at være blogger.
  Vi flyttede ud af København i 2008. Det er stadig noget af det dummeste jeg har gjort. Jeg lever med at det var sådan det var og sådan det blev, men skulle jeg gøre det om havde jeg beholdt vores lejlighed og købt et sommerhus. Jeg savner byen, mulighederne, menneskerne, at jeg aldrig nogensinde følte mig alene eller ensom. De ting jeg savnede uden for byen kunne et sommerhus have tilfredsstillet.
  Vores liv havde formet sig helt anderledes, hvis vi havde gjort sådan. Så tænk jer om. Nærhed, venner og familie tæller så meget mere end m2. Som jeg ser det bruger I byen meget og I er meget tæt på jeres familier, det har så meget værdi!
  Nå men, mine dårlige erfaringer skal jo ikke forhindre andre i at tage springet – men årh, vær rigtig skarpe på hvad jeres værdier er inden I tager så stor en beslutning.
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Enig med alle de andre – du er på ingen måde en dårlig blogger – Tværtimod! Og jeres podcast er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyder, at have en hobby-blog (på snart 8. år). Det er så dejligt, når man ved at den ingen steder løber – og den kun er til for, at blive skrevet på, når behovet og overskuddet er der, for min egen skyld. For det giver de absolut bedste ord, efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KK

  By far den bedste blogger! Du er SÅ dygtig til st skrive. Held og lykke fra uddannelsen- jeg er selv sygeplejeske og ved at du bliver en fantastisk en af slagsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg tror på mange punkter blogs er ved at være ret passé for mig. Det keder mig at læse produktanmeldelser af de samme “fantastiske” ting som jeg kan købe på dette link- og det keder mig at høre om events og croissanter.
  Men dine skriv oser af et virkeligt liv. Et virkeligt og helt normalt liv hos en ekceptionel kvinde, der får ord til at flydr og refleksioner til at vandre i mit hoved. Jeg bliver aldrig træt af dine ord om alt og ingenting, for de skaber enorm genklang i mit eget helt normale og ekceptionelle liv…❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.

   Jeg er helt enig! Blogs er ikke laengere som I “gamle dage” (hva saa mormor:0D). Din blog kommer taet paa de fleste menneskers liv, med studie, arbejde osv. Det er det jeg laeser blogs for! Ikke for at folge en fultidsblogger med en masse kommercielle samarbejder. Thumbs up til dig :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Jamen, jeg er så enig. Jeg orker virkelig heller ikke flere helt vildt langt ude vinkler på et eller andet dødsygt produkt. Nogle gange er det tåkrummende pinligt hvordan levebrødsbloggere forsøger at relatere et produkt til deres eget liv og man ved bare det er løgn.
   Elsker Cecilie for ikke at være sådan. Elsker i øvrigt også podcasten hun laver: Hej mor, den kan anbefales :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej søde Cecilie
  Er helt enig med forrige kommentar. Det er stadig skønt at følge med – og er også klart mere til indlæg, der kommer, når de kommer, end fx alle de der faste ugeindlæg, som nogle bloggere troligt skriver.
  Det er hyggeligt at følge med gennem det lille vindue bloggen giver, og tanker om bolig, og børn, og parforhold og livet generelt er så fine at læse.
  Og hurra for din podcast med din mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Ved du hvad, Cecilie? Jeg synes absolut ikke, du er en dårlig blogger for tiden – tværtimod! Det kan godt være, du ikke skriver så tit, men når du gør, så er det simpelthen så godt. Jeg har altid godt kunne lide at følge med hos dig, men jeg synes det sidste halve år med dine reflekterende skriv, har været rigtig godt. Jeg vil meget hellere have kvalitet frem for kvantitet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #114 (med valg, falsk advent og fejringer på stribe)