Ugen der gik #60 (med telefonbilleder, telefonbrunch og nostalgi)

Opskrift: nem og lækker gæstemad

Da vi for et par uger siden var i sommerhus med nogle venner, lavede vi noget aftensmad, som jeg dokumenterede på snapchat.

Jeg har efterfølgende fået en del forespørgsler på en opskrift – så den kommer her. Jeg aner ikke, hvad jeg skal kalde retten. Det var vores venners påfund – og det var virkelig nemt og lækkert.

Det er en genial ret som gæstemad, for det tager ingen tid at lave, men ser ud af meget!

img_1790

Ingredienser:

3-4 kyllingebryster
Chorizo
Brød
Kartofler
Grøntsager (vi brugte squash, fennikel, porrer og champignon)
Fløde
Evt. friske kryddeurter

 

Fremgangsmåde:

Skær kylling, chorizo, kartofler og grøntsager i stykker og bland det sammen i en bradepande
Bræk brødet i mindre stykker og fordel det udover
Hæld fløde over og krydr med salt, peber og evt. krydderurter
Giv retten omkring 20 minutter ved 200 grader i ovnen

Et voila – og velbekomme!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

1 kommentar

  • Karine

    Vil bare lige sige tak for denne gode opskrift. Jeg har nu lavet den to gange, og begge gange har den været et stort hit, så sent som i går, hvor vores gæst fik opskriften med hjem. Planlægger også at lave den til nogle andre venner mellem jul og nytår. Tak også for en rigtig god blog. Jeg har virkelig nydt alle kærlighedshistorierne i december måned. Hav en god jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #60 (med telefonbilleder, telefonbrunch og nostalgi)