Gæsteblogger: min mor! Om at få at vide, at man skal være mormor som 42-årig

På date med min mand – og et lille grin til jer

image

I går var en god dag. Thors mor, som bor få gader væk og er en uundværlig hjælp i hverdagen, kom over da vi skulle spise. Og da Hugo var puttet, smuttede Thor og jeg på date, sgu!

Vi ville egentlig have været i Tivoli, men vejret var ikke lige til det – så vi cyklede ud og spiste og tog i biografen. På vej fra caféen til biffen gik jeg og småhylede over jeres historier, om hvordan I fortalte jeres mødre, at I var gravide – som kommentarer til gårsdagens indlæg, hvor min mor gæstebloggede.

Vi så Klovn, forøvrigt. Jeg var lidt skeptisk. Det er man vel altid med en 2’er – men hold nu kæft, hvor var den god! Og sjov! Jeg var noget nær det eneste hunkøn i salen, hvor jeg sad mellem flere vennegrupper bestående af mænd – men jeg var nok den, der grinede allerhøjest. Vi havde en fest og kluklo hele vejen hjem gennem støvregnen.

I dag er det fredag (bare som serviceinformation…) – og det er altid den bedste dag på ugen, synes jeg. Jeg glæder mig til at hente ungerne og gå i slikbutikken med dem – lave god mad, se disney – og som noget nyt i år også vild med dans med Sia. Hun får lov til, at være længere oppe end Elliot om fredagen. Et koncept, som jeg egentlig var ret bekymret for, om han ville acceptere – men det er gået ret smertefrit, og han får til gengæld lov at falde i søvn i dobbeltsengen. Vi prøver at lære vores børn, at man ikke altid får det samme – og at der er fordele og ulemper ved at være henholdsvis nummer 1 og 2. Selvom de aldersmæssigt er ret tæt på hinanden. Jeg tror ikke på, at millimeterdemokrati gør noget godt – men mere om det i et kommende indlæg…

Her får I et lille klip fra filmen med min absolutte favoritkarakter – Mia. Hvis I ikke har planer i aften, så hop ind og se den!

Følg gerne bloggen:

Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: min mor! Om at få at vide, at man skal være mormor som 42-årig