Søskendekærlighed, feber og f***ing studentervogne

På mandag

img_8755 fullsizeoutput_3b

Jeg glæder mig til på mandag. Det gør fire femtedele af flokken herhjemme. På mandag tager Thor og jeg nemlig de to store under armen (eller måske i ladcyklen) og sætter kursen på Amager. Der står et kæmpe cirkustelt – og det er Cirkus Summarums telt og vi glæder os til forestillingen – måske især i kraft af, at vi kender en af de nye artister særdeles godt – men det er slet ikke cirkusforestillingen, som nærværende indlæg skal handle om.

Det skal nemlig handle om det, der skal ske før vi forsvinder ind i teltet med popcorn og store forventninger. Sidste år troppede vi alt for sent op og nåede slet ikke at gøre brug af de mange tilbud på cirkuspladsen – men den fejl kommer vi ikke til at begå i år. I år er vi nemlig blevet bedt om at teste og hjælpe med at sætte fokus på den aktivitetsbane, som Sun Lolly står bag.

Sun Lolly er barndom for mig. Jeg bliver helt varm om hjertet hvert år, når jeg ser de pangfarvede papæsker dukke op i mit supermarked – og vi har altid fryseren fyldt. Senest har de trekantede sodavandsis hjulpet med at holde Sia velhydreret igennem perioden efter hendes operation – og de nye drikke er også vældigt populære herhjemme. Hvad jeg ikke vidste var dog, at Sun Lolly donerer en masse af de her drikke til Cirkus Summarum – og lader overskuddet gå til Muskelsvindfonden. Det er en helt vildt fin ting, synes jeg – og det vil jeg jeg enormt gerne støtte op om.

På mandag tager vi derfor afsted i god tid, så ungerne kan få lov til at prøve kræfter med den bane, der lyder helt afsindigt sej! Samtidig kan Thor benytte os af de køl-ned områder, som Sun Lolly også har været så rare at sørge for. Hvis man ikke har billetter til cirkusforestillingen, er det faktisk muligt at købe adgang til cirkuspladsen og dermed aktivitetsbanen for bare 25 kroner. Det sker i indgangen op til to timer inden forestillingen.

I kan følge med på dagen på min Instagramprofil, som I finder HER – og hvor jeg vil sørge for at opdatere min story. Og så vil jeg skrive endnu et indlæg om vores oplevelser nogle dage senere!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskendekærlighed, feber og f***ing studentervogne