Firenze på 4 timer (med børn)

På vej hjem mod nye begyndelser

image

Jeg har spist min sidste italienske is og drukket min sidste latterligt billige og virkelig lækre cappucino.

Jeg sidder i lufthavnen. Børnene køber slik med deres farmor. Ved siden af mig er et kæmpe reklameskilt med sådan nogle lameller, der skifter hvert tyvende sekund. Med et kæmpe “svush”, som jeg gang på gang bliver en smule forskrækket over.

Vores chartereventyr er slut. I aften lander vi i min mors hus, som fandeme ikke skal have lov at stå tomt i tre uger.

Jeg har sommerfugle i maven. Kæmpestore, insisterende og virkelig gode sommerfugle. Jeg har truffet en pissevild beslutning på den her ferie, som jeg glæder mig helt vildt til at indvie jer i – når det hele er faldet på plads.

Vi rejser hjem mod tre ugers forstadsferie efterfulgt af nye begyndelser. Sia skal i 1. klasse og har fået et rigtigt skema. Et rigtigt skema! Elliot skal i førskolegruppen og kan ikke skjule, at han er edderspændt – både på den gode og den svære måde. Og Hugo skal i vuggestue, hvilket jeg ikke rigtig har turdet at mærke efter hvordan jeg har det med endnu.

Det bliver nyt og det bliver godt. Og nu vil jeg bare gerne hjem!

   

5 kommentarer

 • Mette Jørgensen

  Nye begyndelser – det vil jeg glæde mig til at høre mere om! Jeg istemmer dog koret med ” bare” ikke fuldtids blogger, jeg står helt helt af på indlæg mærket med spons, reklame og affiliate og et af samme grund smuttet ud af andre bloggers feed grundet det. At det sker en sjælden gang ok, men det der med hvert andet/ tredje indlæg er skrevet på baggrund af en aftale med et firma. Og i samme uge er der sjovt nok 4 bloggere der skriver indlæg om tur på Bakken, rugbrødsklappere eller tyggegummi. Måske vil I flytte på landet og dyrke kartofler eller du vil være kajakroer fulltime. Jeg dynes det er fedt at læse om dig, dit studie, familien og livet, det håber jeg du bliver ved med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Bugge

  Jeg håber, du gør præcis, hvad der er bedst for dig/jer, og at det gør dig glad! Kom godt hjem fra ferien :-) Kh Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Håber virkelig ikke du dropper studiet og bliver blogger, synes det er spændende at læse med on dit studie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I sælger lejligheden og køber hus i forstæderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Et gæt – du dropper studiet og bliver blogger. Som alle de andre?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Firenze på 4 timer (med børn)