Kærlighedsjul #9

Pissehamrende heldig

Her roder rimelig meget. Mine planter er uden undtagelse mere døde end levende. Jeg gjorde mig åbenlyst ikke umage nok med støvsugningen tidligere. Og så er jeg allerede sulten igen, fordi jeg stædigt holder fast i, at linser mætter ligeså meget som oksekød. Mine børn har meget multifarvet nattøj på – og den fem-årige trænger til en klipning. Ligesom hans far.

Men det er fuldstændig perfekt. For det er fredag. Og der er disneysjov i flimmeren. Thor læser underteksterne op fra Anders and. Der tygges e-numre. Og Hugo har overgivet sig til søvnen så hurtigt, at jeg næsten ikke tør at skrive det.

Vi har i princippet ikke råd til julegaver og vi har brændt vores kalenderlys for langt ned. Det er noget rod, men det er mit rod. Det er min rodede stue og min vingummignaskende, multifarvede og langhårede familie.

Og av, hvor er jeg pissehamrende heldig.

img_2755

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

6 kommentarer

 • Randi

  ❤️❤️ Du skriver så fint og godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh søde Cecilie. Jeg er altså vildt fan af jer!
  Det lyder sgu det perfekte rod, hvis du spørger mig 😄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor kan jeg bare se mig selv, i meget af det du skriver. Mine børn er altid for langhårede, mit kalenderlys holder aldrig takten, og jeg kæmper stadig efter mange år med at overbevise de 4 mænd i husstanden (OG mig selv) om at linser mætter lige så godt som oksekød. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsjul #9