Til sundhedsplejerske med mit skolebarn - og i Tivoli med resten

Q&A!

P1010024

Jeg er blevet opfordret til at lave en ny spørgerunde. Og da jeg har en fornemmelse af, at der er kommet en del nye læsere til siden sidst, tænker jeg at det er en ganske god idé.

Jeg gjorde det sidst i januar – hvor jeg i samme ombæring spurgte, om I helst så at jeg svarede med tekst eller på video. Og flertallet ville virkelig ikke have en video.

Så nu laver jeg en video! 

Jeg har nemlig erhvervet mig et nyt kamera – og hvilken bedre anledning til at filme mig selv. Derudover elsker jeg når andre bloggere “vlogger” – fordi man får et meget mere nuanceret billede af hvem og hvordan de er. Og så tror jeg i øvrigt, at det vil være nemmere for mig at få svaret nogenlunde hurtigt og let i en video. Jeg har nemlig en smule svært ved at begrænse mig skriftligt – hvilket resulterede i, at jeg dedikerede hele indlæg til enkelte spørgsmål sidst.

Så – kom an! Spørg mig om hvad som helst – enten som en kommentar lige herunder eller på facebook. Så filmer jeg mine svar i starten af næste uge – i megagod kvali!

11 kommentarer

 • Julie

  Hvordan er Thor’s forhold til din blog og det faktum at udklip af jeres hverdag findes på internettet? Og et spørgsmål i en helt anden bold gade: Hvad er drømme ferie destinationen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hvilken barnevogn og klapvogn bruger I? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elvira

  Hejsa :) Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere om dine holdninger til børn og søvn. Sover børnene nogensinde i jeres seng? Hvordan lærer I dem at falde i søvn selv, og hvordan får I Hugo til at sove i en stillestående barnevogn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sørine M.

  Hej Cecilie

  Jeg er vild med din blog – JA!, så spændende er dit liv nemlig for os læsere, og personligt synes jeg, at du skal blogge til du stiller træskoene! Jeg har to spørgsmål, som jeg håber finder vej til din Q&A:
  1) Din livsstil? Jeg ved, at du som sådan ikke blogger om mad eller livsstil, men hvordan holder du dig selv kørende? Hvad spiser du eksempelvis i løbet af en dag?
  2) Får bloggen/skriveriet dig nogensinde til at fundere over dit valg af uddannelse og karrieresti? Dine kompetencer kunne da snildt bringes i spil andre steder end her på din skønne og velskrevne blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian

  Hej :)
  Hvorfor valgte i egentlig at få ALLE de børn, i gerne vil have, imens i studerer? Og hvor langt har du været med studierne, da du startede barsel de tre ‘gode’ gange? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Hej :)
  Måske lidt mere det om at være studerende (Thor studere også, ikke sandt?) og have børn – i forhold til gruppearbejde, lektielæsning, økonomi, eksamensperioder – det er ret bredt, men ville være super! (og hvis jeg har overset et flot langt indlæg om det, så må jeg undskylde på forhånd!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Halløj!
  Først og fremmest, kæmpe ros for din fine blog, du gør det virkelig godt og laver nogle rigtig gode og hyggelig indlæg. Mit sprøgsmål går på dit studie, da jeg selv skal til at studer til sygeplejerske til sommer – hvad er det absolute bedste ved studiet og hvad er knap så godt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Har spurgt før – men prøver igen :-) hvordan skal Hugo passes (vuggestue eller?), hvornår skal han starte og hvordan griber du/I det an? Jeg ved jo self godt det er 3. Gang du står i den situation at en anden end dig selv eller Thor pludselig skal passe jeres guldklump – men hvad er dine tanker om det? Er det nemmere nu det er 3. Gang? Glæder mig til at se og høre dine svar (fra mig som står i samme situation og om tre uger overlader MIN lille guldklump i fremmede arme 8,5 time hver dag – suk!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Cecilie

  Tror du, at du og din mand stadig ville være sammen, hvis i ikke var blevet gravide så hurtigt?
  Tjener du på din blog?
  Hvordan er dit ambitionsniveau ift. studierne, når nu i har tre børn at se til? Jeg synes nemlig, at det kan være noget så svært at ‘vinde’ på begge fronter.
  Du har nævnt, at i ikke skal have flere børn, men hvordan har du med aldrig at skulle være gravid igen?
  Hvorfor sygeplejerske (du skriver så godt, har du aldrig overvejet journalistik, kommunikation eller lign.?)

  Hilsner fra en måske lidt for nysgerrig og ligefrem læser (;

  Skøn blog – god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvad mangler der i dit liv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fra en sygeplejestuderende til en anden:
  Hvilket speciale eller område indenfor sygeplejen vil du gerne beskæftige dig med, når du er færdig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til sundhedsplejerske med mit skolebarn - og i Tivoli med resten