Ugen der gik #71 (med aliens, burgere og popmusik)

Reality efter min smag

ex

ikke-navngivet-2

 

Forleden blev jeg spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at skrive noget om reality-tv. Og jeg tror aldrig, at jeg har takket ja til en opgave så hurtigt, som tilfældet var her.

Jeg elsker nemlig reality-tv. For den trofaste læser kommer det ej som en overraskelse. Det er nemlig hverken noget, jeg lægger skjul på eller er flov over. Jeg husker tydeligt barndomsfascinationen af Robinsonkaraktererne – og jeg kan med hånden på hjertet og en underlig form for stolthed erklære, at jeg aldrig i mit liv har misset et afsnit af Paradise.

Men hvorfor? Fordi jeg vil forarges og chokeres? Selvfølgelig. Og alt muligt andet. Jeg vil underholdes og fascineres og drages og røres. Og det bliver jeg. Af godt reality, vel at mærke! For der findes ved gud også en masse – i min optik – virkelig dårligt produceret af slagsen. Jeg sluger ikke det hele råt. Jeg vælger min reality med omhu – og så er jeg til gengæld afsindigt trofast.

Derfor var jeg også spændt, da jeg havde takket ja til denne opgave. For hvad nu hvis programmet, som jeg skulle skrive om, viste sig at ryge i den forkerte kategori? Hvad hvis jeg ikke følte mig underholdt, fascineret og draget?

Jeg hev computeren med i seng og startede første afsnit af “Ex on the beach“. Og mine bekymringer blev lynhurtigt gjort til skamme. Den ene guddommeligt smukke nogen-og-tyve-årige englænder efter den anden tonede frem på min computerskærm. De mødtes på en strand. Fire af hvert køn – i det vildeste badetøj og med de mest sindssyge replikker. Leveret på klingende og møghamrende charmerende britisk. Herefter indtog de deres absurde slot af et hus – og så gik dramatikken ellers i gang!

I visse danske realityprogrammer skal man ofte vente en uge eller to på, at der for alvor kommer gang i dramaet – men ikke her! Lynhurtigt skyllede den første eks op på stranden – for det er nemlig konceptet. I hvert afsnit slutter et par eks’er sig til festen – og det skaber den vildeste dynamik og de mest dramatiske konfrontationer.

Det er fantastisk, det er reality præcis efter min smag og jeg er fuldstændig hooked! Serien startede i søndags og vises hver søndag klokken 22 på MTV – og så kan den i øvrigt ses ganske gratis lige HER.

Selv tak – og god søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #71 (med aliens, burgere og popmusik)