Ugen der gik #135 (med date, tårer og sommerhus)

Så nu skriver jeg

Det er halvanden måned siden, jeg sidst har skrevet et rigtigt blogindlæg. Noget, der ikke er en ugeopsamling eller noget, som nogen har betalt mig for. Skrevet på eget initiativ. Uden nogen forventede det. Uden deadline. Uden emne eller omdrejningspunkt, som er givet på forhånd.

Halvanden måned.

Jeg vidste godt, at det var længe siden. Men alligevel. Halvanden måned er mere end det. Og jeg har lige læst det – og det handlede om, at Hugo skulle stoppe i vuggestuen og at jeg ikke var klar til det, der fulgte efter. Eller troede, at han var. Og det føles som noget, der ligger uendeligt langt tilbage – for han var klar. Ja der kan man bare se. Han sover i underkøjen, tisser på toilettet og har på en ufatteligt bestemt måde nedlagt veto mod sin middagslur. Og vi har kørt tremmesengen på lossepladsen, investeret i et toiletsæde til små typer og omfavnet den fleksibilitet, som dage uden pauser har givet os tilbage. Og jeg grædt lidt og gabt lidt og spurgt ham hvem i alverden han er – og hvor han har gjort af ham den anden. Ham, der ikke var klar. Min medsammensvorne.

Det er halvanden måned siden jeg sidst har følt trang til at skrive. Behov for at skrive. Halvanden måned, som har været fuld af omvæltende begivenheder, overvældende følelser og alt for store overvejelser. Stof stof stof! Og jeg ved hverken helt hvad det skyldes eller betyder. Men nu ligger jeg her. Tyve minutter over midnat. På grænsen mellem mandag og tirsdag. Og jeg er ikke træt, for i morges sov jeg længe. Og alle dem, jeg kender, de sover.

Så nu skriver jeg.

Fordi jeg ikke kan lade være.

ca8c0750-b2a1-4746-8668-803d027cafd8

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

 • Maja

  Jeg har savnet dig. Ingen skriver som dig Cecilie !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Du skriver så godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Mere, mere, mere! Jeg fandt dig først, da du begyndte at drosle ned, og jeg elsker det hele! Sluger det. Og når du ikke skriver nyt, nøjes jeg med det gamle, men det er ikke helt det samme 🙈😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #135 (med date, tårer og sommerhus)