Om at være studerende med børn

Så slap dog af…

image

Jeg befinder mig i en meget mærkelig situation. Nemlig den, at det er midt på dagen og jeg ikke helt ved hvad jeg skal tage mig til. De store er i henholdsvis børnehave og skole. Thor har været så rar at tage Hugo med til noget gruppearbejde, så jeg kan få lov at tage babyfri til et frokostmøde om halvanden time.
Jeg har en del hængepartier på computeren, men den har Thor desværre taget med…

Jeg føler lidt at jeg har glemt at tænde babyalarmen.

Jeg kunne selvfølgelig støvsuge. Eller sortere alt det babytøj, som babyen er vokset ud af. Eller tømme opvaskemaskinen. Eller aflevere nogle bøger på biblioteket, der har overskredet afleveringsfristen…

Jeg kunne også bare slappe lidt af. Det tror jeg egentlig jeg vil gøre. Selvom det føles lidt som om jeg snyder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være studerende med børn