3 programmer, du skal se på DR

Sias nye hår og min nye praktikplads

img_8680

Det er tirsdag aften og jeg sidder i min sofa. Hugo har endelig overgivet sig til søvnen – og mit eksamenspensum kalder på mig fra spisebordet. Jeg skal i gang. Dette er en overspringshandling.

Jeg laver ikke meget andet end at læse i disse dage. Men jeg er også alvorligt bagud. Om ni dage har jeg sommerferie og er du sindssyg, hvor jeg glæder mig! Thor kom hjem med alle vores pas i dag – nu indeholdende visum til Kina. Vi skal sgu til Kina! Og Malaysia inden da – men mere om det senere, når jeg er nået ud på den anden side.

Da jeg havde terpet cancersygepleje i fem timer i dag, hentede jeg Sia og kørte med hende til frisøren. Hun havde i lang tid udtrykt ønske om at blive klippet – især når jeg kæmpede med at rede hendes lange hår ud – og nu havde frisøren tilfældigvis en tid. Det endte med at blive et farvel til ca. halvdelen af hendes manke – og det blev så afsindigt fint, hvis jeg selv skal sige det.

Og forresten! Jeg har helt glemt at indvie jer i noget vigtigt – i al fald for mig. Jeg har nemlig fået at vide, hvor jeg skal i praktik i et halvt år – på den anden side af sommerferien. I onsdags, da vi var ude og sejle i en cykelbåd på Peblingesøen, tikkede en besked fra en veninde fra mit hold ind. Om jeg havde set, at vi var blevet tildelt praktikpladser? Mit hjerte begyndte at hamre løs og jeg turde næsten ikke tjekke – samtidig med at jeg selvfølgelig overhovedet ikke kunne lade være. Jeg skal på onkologisk afdeling på Herlev Hospital og jeg er rigtig godt tilfreds! Jeg synes at onkologien er sindssygt spændende og glæder mig helt vildt til at komme tilbage i kitlen. At der så er pisselangt til Herlev er en anden ting. Jeg har tænkt mig at cykle frem og tilbage og må jo se på det positive i det – at jeg ved gud kommer i mit livs form!

Nå. Livet er godt. Asien og Herlev venter på mig. På den anden side af den dér skide eksamen, som jeg vil hoppe op og læse op til nu. Som i nu!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

7 kommentarer

 • EJ, vi ses på Herlev så…. Ha en lækker sommer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du skal så meget se at blive færdig og komme ind på verdens bedste arbejdsplads – onkologisk klinik på riget! Der er god normering og tid, spændende og komplekse patienter og høj faglighed og mulighed for udvikling :-) held og lykke med eksamen – Og praktikken efter sommeren!
  Kh en glad onk. Sygeplejerske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad er onkologi? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Tillykke med praktikpladsen! Dejligt at du skal lave noget, du synes er spændende.
  Men at der er “pisselangt til Herlev” er nok lidt relativt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak. Og ja, alt er selvfølgelig relativt, men at skulle cykle 11 kilometer frem og 11 kilometer tilbage tæller altså som afsindigt langt i min bog ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 programmer, du skal se på DR