Sukkerfri status #3 (the grand finale)

Skal der ikke ske noget nyt?

IMG_0256

Vi er dårlige til at slappe af, Thor og jeg. Vi har eddermame ikke ligget på den lade side siden vi mødte hinanden – for snart otte år siden. En af vores venner, som vi ikke ser så forfærdeligt tit, spørger altid med julelys i øjnene, hvad vi nu kan berette. Hvad der nu skal ske.

Og nu er Hugo snart halvandet. Og vi har boet i den samme lejlighed i seks år. Og vi har ikke nogen dyr. Og skal der så ikke ske noget nyt? En ny baby? En hund eller en kat? Et hus på en ø?

Alle ovennævnte scenarier har været oppe og vende indenfor den sidste uge. Dyrehaderen Thor snakker om hund! Og manden, som har svoret, at han aldrig skal have flere børn, sender mig pludselig sms’er om, at det jo skal være nu, hvis det skal være. Og den inkarnerede østerbroer, som er vokset op i samme opgang, som vi bor i nu, sidder på home.dk og glor på huse på Bornholm. Og i en skov.

Og jeg lader mig rive med! Det ville sgu da også være ret sejt, at være typerne, der har fire børn. Og vi er jo gode til det. Og tre er sådan et ulige antal. Og det kunne sgu da også være ret fedt at bo i en skov. Og det ville da også være ret godt for børnene, at have et kæledyr. Jeg skriver til min veninde og spørger hvilken race deres kat er – og har hede drømme om en engelsk bulldog.

For jeg har svært ved at finde balancen. Mellem at være i det, man har – og længes efter noget mere. Noget nyt. Noget andet. Noget oveni. Vi er her jo kun en gang og alt det dér.

Men måske skal der ikke ske noget nyt. Måske skal der ikke ske en skid. Måske skal vi bare slappe af og nyde alt det, som vi allerede har gjort. Det liv, vi allerede har skabt. De liv. For de bringer jo helt automatisk en hel masse nyt med sig. Helt uden, at vi behøver at (lade os) befrugte, ruinere eller flytte. Og måske ville jeg også blive langsomt sindssyg og virkelig ægte træt af at have fire børn. Og måske ville katten fælde og måske ville hunden gø. Og måske ville jeg røvkede mig på en ø eller i en skov.

Jeg ville helt sikkert røvkede mig på en ø eller i en skov. Så meget at jeg ville føde en masse børn og købe sytten dyr.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

9 kommentarer

 • Sissal

  Det der med hus på Bornholm er slet ikke en dårlig idé, så bliv du bare ved med at lure

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg elsker Bornholm og kunne seriøst godt finde på det. Hvis det ikke lå så pokkers labgt væk fra alt det, jeg elsker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg elsker Bornholm og kunne seriøst godt finde på det. Hvis det ikke lå så pokkers labgt væk fra alt det, jeg elsker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trein

  Få en til! Få en til! Få en til! I mangler da en lillesøster. Storebror, lillebror, storesøster og… lillesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hahaha – nu må du ikke give mig gode idéer! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh kender den følelse så godt.
  Er så også ældre end dig nu men den med at jeg har manden i mit liv, vi har 3 skønne unger (og er heldigvis for gamle til flere hjemmeavlede) vi har uddannelser, begge selvstændige med ok succes.
  Og hvad så?
  Vi har også en skøn ekstra teen der kommer hos os og betragter os som forældre. Og en udvekslings student.
  Tror det handler om at nyde det liv vi har fået ig skabt. Ikke bare sætte sig og glo og tænke “det gjorde vi godt” men blive med med at tænke at der er så meget mere krudt i det liv og jeg skal have alt det bedste ud af det. Fanme. Og nyde hver dag. Og udvikle mig og os og alt der er i det. I de her år virksomheder og en masse skønne teens. Senere sikkert noget andet. Uh og se verden.
  Fedt at i er så unge, det giver mere tid til alt det andet som livet også byder på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hahaha, fed lille sløjfe til sidst 😅 uanset hvad ville det ene sikkert føre det andet med sig. Et stort hus, siger du? Done. Men er der ikke lidt tomt? Lad os fylde nogle flere børn i det 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.

  Spot on!
  Tror du meget præcist beskriver en generel tilstand mange er i. Vi glemmer at nyde nuet og der skal hele tiden ske noget. Som er væddeløb om at nå mest.
  Hatten af for jer, at i overvejer et 4. barn. Jeg får koldsved ved tanken om 2 (har 1 på 1,5).
  Tak for så præcist at beskrive nutidens syndrom og minde mig om, at vi skal nyde det vi har lige nu 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hah! Du ville sgu da aldrig blive træt af at have fire børn. Det kender jeg dig alligevel godt nok til at vide. I hvert fald aldrig mere end momentorisk – og sådan er det jo med alting. Også tre. Eller to. Eller én, for den sags skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri status #3 (the grand finale)