Forskellen på at få 1., 2. og 3. barn (PART 2)

Skole-hjem-samtale, fridag og brudekjole

image

Det her tandløse barn er “klar til 1. klasse”. Det fortalte hendes fantastiske børnehaveklasselærer os i går eftermiddags, hvor vi var til skole-hjem-samtale på hendes skole. Gisp, man! Det er vist mere end man kan sige om hendes mor. Det med at være klar til 1. klasse, altså. Jeg får en lille smule ondt i maven ved tanken om at skulle slippe det trygge 0.-klasseliv om bare to uger. Men hun er klar. Og mere til. Hun kan læse, skrive, regne og sige alt muligt på engelsk. Og hun glæder sig som det lille barn, hun er, til at skulle på lejrskole med to overnatninger på onsdag. Dobbelt-gisp!

I dag har jeg haft fri, så Thor kunne gå til skriftlig eksamen. Hugo og jeg tog med min mor og min søster ind til byen, hvor vi spiste frokost på toppen af Magasin, som har fået en ordentlig overhaling og i dag serverer decideret lækker mad!

image

Til eftermiddag tog jeg ud til Halmtorvet, hvor jeg skulle med en af mine allerbedste veninder til hendes sidste brudekjole-fitting. Kjolen var stort set færdig – bortset fra en masse nåle og et par store, sidste beslutninger. Hun lignede en million milliard i den smukkeste kjole, jeg nogensinde har set – og jeg kommer til at tude som pisket, når hun skøjter op ad kirkegulvet til Oktober.

image

Bagefter tog vi over i Kødbyen, hvor vi drak aperol og spiste surdejspizzaer – inden jeg tog hjem mod Østerbro for at afløse Thor, som skulle ud og spise middag med sit ishockeyhold.

image

imageNu vil jeg lægge computeren fra mig og se “Alle mod 1” med hende, der åbenbart er klar til alt muligt – og ham, der meget strategisk har gemt så meget af sit fredagsslik, at jeg ikke nænner at sende ham i seng endnu.

Rigtig, rigtig god fredag aften til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forskellen på at få 1., 2. og 3. barn (PART 2)