Ugen der gik #48 (med hverdagshyldest, kærlighedserklæring og polterabendbilledspam)

Skriveblokade i en tom andedam

IMG_9374

Måske er det stadig lørdagens udskejelser, der sidder i min krop. Måske er det det faktum, at Hugo i morges brød grædende sammen, da jeg sendte ham i armene på verdens sødeste pædagogmedhjælper. Og rakte ud efter mig.

Måske er det noget andet. Jeg fungerer i hvert fald ikke optimalt i dag.

Jeg sidder på min pind i andedammen. Alene. Og forsøger at nedfælde noget fornuftigt. Jeg har skrevet tre halve indlæg og givet op gang på gang. For det virker ikke i dag. Det bliver for uinteressant. Eller for sentimentalt. Eller for dårligt skrevet. Ordene vil ikke det, som jeg vil have dem til. Og jeg lader mig distrahere af de absurd mange turistguider, som jeg kan høre på gaden. Og på kanalrundfarterne. “Can you say ØL?”. Gu kan jeg så…

Min to-do-liste er ellers lang. Og min liste med idéer til indlæg er endnu længere. Men det virker ikke i dag.

Det virker ikke.

Overhovedet ikke.

Jeg skrider! Ud i solen og køber en sandwich. Og spiser den på en bænk ved kanalen. Og lærer endnu mere om Christiansborg og om øl end jeg allerede har opsnappet.

Hej!

4 kommentarer

 • Birgitte

  De dage kender vi alle, men vil dog mene at for en “der ikke virker”, er du stadig ualmindeligt velformuleret og ikke mindre interessant end du plejer! Så hvad end der ikke virker, så virker det stadigvæk! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sådan er der nogle mandage som er- ja eller egentlig bare alle dage ka potentielt være sådan. Fedt du har en god chef sin giver dig muligheden for at lade være.

  Det må egentlig også creme en udfordring når en kolleger er bloggere og at meget af jobbet jo består af møder udenfor skrive pinden, events eller fotoshoot.
  Så sikker kan man vist heller ikke være på have en samtalepartner trods man er 6 om et kontor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Lige præcis. Vi har i hvert fald endnu til gode at prøve at være her alle 6 på en gang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #48 (med hverdagshyldest, kærlighedserklæring og polterabendbilledspam)