Ugen der gik #129 (med sommerhus, vuggestuefarvel og Ultranyt)

Sku’ vi få gjort noget ved det badeværelse..?

Advertisement

img_4176 img_4182

Jeg elsker min lejlighed. Okay, jeg gad godt at den var lysere og en anelse større – og en altan ville absolut heller ikke gøre mig noget. Men der er højt til loftet, stuk, originale døre, hvidmalede plankegulve og god stemning.

Og så er der vores badeværelse…

Vores badeværelse, som vist nok var rimelig nyrenoveret, da min mand købte lejligheden for lidt mere end ti år siden. Men her – ti år og tre børn senere, er det et af de få rum, der evigt og altid giver mig halvhøj puls, når vi skal have gæster. For det er slidt! Beklædningen er ved at skalle af møblet, vandhanen drypper og er så tilkalket, at vi har opgivet. Og så er der det dér rør nedenunder vasken, der stille og roligt fylder en balje med vand. En balje, vi har placeret strategisk og med jævne mellemrum tømmer, så den kan fyldes igen. Og så lukker vi ellers øjnene og drømmer om en VVS-mand.

img_4178

img_4177

img_4180

Udover at være slidt, tilkalket, afskallende og dryppende, mangler vores badeværelse i den grad opbevaringsplads. Okay, det siger måske sig selv, når det ene skab er reserveret til den dér balje og når den eneste skuffe, vi ejer, er afsindigt lille og i øvrigt fyldt til renden med de unaturligt mange produkter, jeg ejer. Jeg synes hele tiden, jeg smider ud. Jeg synes aldrig, jeg får plads.

img_4181

Så hvorfor gør vi ikke noget ved det? Fordi vi over-hele-hule-hovedet ikke kan overskue det. Vi er meget lidt praktiske og gør-det-selv-agtige – og vi har hverken tid eller specielt meget lyst til at sætte og ned og se projektet i øjnene.

Men nu har vi fået hjælp. Da tilbuddet om indeværende samarbejde tikkede ind i min mailbox, ringede jeg og nærmest hylejublede til Thor. Vi får hjælp! Til badeværelset!

Og det får vi. Dem, der skal hjælpe os, er VVS-Mester. De er kendetegnet ved høj kvalitet og så har de udviklet et åndssvagt smart koncept, som de kalder Badarkitekten. Her bliver man simpelthen holdt i hånden hele vejen. Jeg har sendt nogle mål afsted sammen med nogle inspirationsbilleder fra Pinterest, for at give dem en fornemmelse af den stil, jeg godt kunne tænke mig – og så skal jeg egentlig bare vente på at blive kontaktet af et kyndigt menneske, der spørger lidt mere ind og som så sender mig en tegning, der visualiserer det kommende badeværelse. Derudover får jeg en hel rapport med gode råd og fif til opbevaring, materialevalg, belysning, opvarmning, ventilation, valg af klinker osv. Altså et ret solidt grundlag at arbejde videre udfra.

Så nu er jeg begyndt at drømme…

img_4204-2 img_4205-2 img_4206-2

 

Jeg glæder mig helt latterligt meget til det her – og når det hele er fikset, vender jeg tilbage med det endelige resultat og med en video af processen.

Hvis du kunne tænke dig at vinde dit drømmebadeværelse, så kan du klikke HER – og deltage i konkurrencen om en præmie fra Badarkitekten til en værdi af 8900 kr.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

  • Amalie

    Okay, du har overhovedet ikke bedt om er råd. Men (😬) overvej om det er fedt med en glasvæg i brudenichen. Tænker at 5 badende og kalkindholdet i kbhs vand kommer til at koste meget knofedt. Det gør vores i hvert fald 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nyt badeværelse er det bedste! :) Vi fik vores renoveret sidste år og jeg elsker det :) I kan godt glæde jer. Vi fik også opgraderet opbevaringspladsen – det er luksus :) God fornøjelse

    Vores badeværelse kan du se her: http://blogliebling.dk/2017/10/vores-nye-badevaerelse/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #129 (med sommerhus, vuggestuefarvel og Ultranyt)