21 spørgsmål om kærlighed (Bittebitte)

sms’er fra et ægteskab #17

For syttende gang udleverer jeg udvalgte sms-korrespondancer fra mit ægteskab. Syttende gang! Denne gang om at blive fravalgt, grimme gummistøvler, åndssvage legetøjsdage og teenagesprog…

image

image

image

image

Tidligere sms’er:
#16 – #15 – #14 – #13 – #12 – #11 – #10 – #9 – #8 – #7 – #6 – #5 – #4 – #3 – #2 –#1

9 kommentarer

 • Kristinna

  Elsker alle dine ‘sms’er fra et ægteskab’-indlæg. Og grinte især over beskeden ‘vi er i forvejen de fattigste forældre på Østerbro, vi behøver ikke flashe det’; det skrev jeg også, nærmest ordret, i en besked til min mand i sidste uge 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Genialt. Sidder og læser og kommenterer på stategier mv. I dag og når putningen er overstået i aften skal jeg læse min venindes (i øvrigt spændende) speciale. Så sådan lidt smil på læben var lige hvad jeg tænger til og så også at Miriam havde lavet hemmeligheder. Set er da en fantastisk fredag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha – måske skulle jeg tale med Miriam om at time det, så der altid er dobbelt-op på skæg! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea vaskavulla

  Det med gummistøvlerne er megasjovt jo- jeg nægter også at købe spidermanting, og det er nogle gange en up hill batte med to drenge på 4 og 6 der ikke forstår at deres mor synes det er lidt white trash (sorry derude) når det åbenlyst er det fedeste i verden med det print!… Og alt andet kunne faktisk også være sket her 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   HAHAHA – tak!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Og et tip: Jeg lader dem få grimt nattøj med disneyprint – så behøver andre mennesker ikke at se på det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Det er fantastisk! I love it! Det har lige reddet min kedelige fredag fra at drukne i excel ark :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 spørgsmål om kærlighed (Bittebitte)