10 år

Søskendekærlighed, feber og f***ing studentervogne

img_8787

Det har været en dejlig lørdag. Mestendels. Fik lov til at sove til klokken otte – sammen med Sia. En time senere tog Thor og Elliot til sæsonens sidste fodboldtræning – og jeg smed Hugo i klapvognen og Sia på et løbehjul og satte kurs mod Classens Have. Et af de dér helt fantastiske steder, vi fuldstændig glemmer at bruge. Ungerne legede med duer (…) og løb op og ned af alle de små bakker – og jeg blev simpelthen så rørt over den tålmodighed og kærlighed, som Sia udviser overfor hendes rappenskralde af en lillebror. Eksemplificeret så fint i billedet ovenfor.

Vi mødtes alle fem derhjemme et par timer senere – og fik smidt nogle leverpostejsmadder i ungerne. Thor puttede Hugo i barnevognen i gården og lagde sig så selv til at sove, så han kunne være frisk til den bartendertjans, han i skrivende stund er afsted på. Og jeg så Snøvsen (fra 1992, sgu) med de store. Og så var det, at Thors mor ringede og aftalte nogle ting med ham – og ungerne spurgte os, om de ikke måtte sove hos hende i nat. Og med tanke på min eksamenslæsning og Thors travle aften, købte vi lynhurtigt idéen – og det gjorde min svigermor også. Og så var det også bare, at babyalarmen brokkede sig og jeg gik ud og hev et brandvarmt barn op af barnevognen. 39,5. Vaccinationsreaktion, tænker jeg.

Thor tog altså to tredjedele af vores børneflok med ud til sin mor – og jeg indtog sofaen med feberbarnet og så uendeligt mange afsnit af Kanonkongen Freja, som i en indskudt bemærkning er verdens dejligste børneserie på Ramasjang. Jeg klikkede noget sushi hjem – egentlig mest fordi de har Hugos yndlingsnuggets – men barnet nåede at falde i søvn i mine arme inden buddet ringede på – så jeg endte med at spise ganske alene ved sofabordet – imens jeg bandede de dyttende studentervogne, der gang på gang vækkede Hugo, langt væk. Tog sgu endda mig selv i at forsøge at skrue ned for dem med fjernbetjeningen pr. refleks. Det virkede ikke.

Kaffe. Tænker jeg. Og nogle af alle de ispinde, min fryser er ved at flyde over med. Og eksamenslæsning. Suk.

Og god lørdag!

 

 

 

O

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 år