Og hvad laver du så?

Som barselsvikar hos Cecilie

img_6941

I dag agerer jeg barselsvikar ovre hos Cecilie. Siden jeg fik invitationen, har jeg grublet længe over hvad pokker jeg skulle skrive. Jeg synes, at Cecilie er den dygtigste blogger, der findes – så det var med ærefrygt og ydmyghed, jeg gik til opgaven.

Det endte med en opremsning af alle de emner, jeg kunne have taget op. Og noget om magnoliatræer. “Jeg har vist skrevet om det meste af mit liv – og jeg aner overhovedet ikke om det fungerer“, sagde jeg til Cecilie, da jeg hjalp hende med at flytte ind i Store Kongensgade i mandags. Og det ved jeg stadig ikke, om det gør – men jeg håber det.

Cecilie er på kort tid blevet en meget vigtig person i mit liv. Jeg føler, at hun har manglet. Jeg er altid helt enormt rolig i hendes selskab og hun er god for mig på virkelig mange måder. Jeg bliver tit spurgt hvordan hun er “i virkeligheden” – og jeg svarer, at hun er det mest ordentlige menneske, jeg kender. For det er hun. Cecilie har en vanvittigt høj moral. Hun taler aldrig dårligt om nogen og hun er i det hele taget bare et bund-godt menneske. Og I kan læse mit bidrag til hendes blog HER.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

15 kommentarer

 • Anne

  Du skriver så fint ❤
  Jeg har læst med på din blog, siden allerførste indlæg, jeg blev fanget den gang og det gør jeg stadig 😊
  Og nu kan jeg jo læse, at jeg er så heldig, at jeg kommer til møde dig herude i virkeligheden 😊
  Jeg skal nemlig også til Ærø i juni ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ej hvor fedt, altså! Jeg glæder mig til at møde dig! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg er sikker på at det bliver en fantastisk weekend ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Er med på tudeholdet ❤️ Så smukt, ægte og rørende skrevet, Cecilie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Kære Cecilie. Jeg følger jer begge og har aldrig kommenteret før. Det er som om dit skriv får mig til, at se mit eget liv udefra. Har selv 4 børn (hvoraf de sidste to er tvillinger). Der er så mange overvejelser, beslutninger og perspektiver i livet. Er kæmpe fan af den måde du formår at skrive om det på. Du fik renset mit hovedet og skidt pyt med alt der sejler lige nu… TAK❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ej hvor blev jeg glad, da jeg læste din kommentar. Tusind tak – og tillykke med alle dine unger! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Du skriver simpelthen så fint – ligesom den anden Cecilie. På hver jeres fine måde! :-)
  Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke helt har kunne finde svar på, men som jeg virkelig har lyst til at høre dit svar på. Så, here goes: Vi har to børn (4 og 2), men vil gerne have en lille en mere på et tidspunkt. Jeg er lidt nervøs for aldersforskellen ift. at de to første er så tætte og også har et tæt forhold, selvom de er dreng/pige. Hvad er jeres erfaring med Hugo? Er han “udenfor” eller hvordan fungerer det? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Kathrine. Tusind tak for de pæne ord! Faktisk var det Elliot, det gik hårdest ud over, da vi fik Hugo. Det har jeg skrevet lidt om her: http://tregodegrunde.dk/om-at-blive-mor-til-et-midterbarn/ Det er dog blevet langt bedre i dag. Jeg føler ikke, at Hugo er udenfor. Selvfølgelig er der naturligt en hel del aktiviteter, han ikke kan deltage i og som de store har for sig selv, men jeg tænker at det bliver udlignet ligeså stille, efterhånden som han bliver større. Og så er det selvfølgelig også en fordel, at de to “små” begge to er drenge og dermed får et andet bånd. De har i hvert fald allerede en fodboldpassion sammen, som jeg kun forestiller mig bliver større med tiden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Du har hermed fået en ny følger af din blog, og jeg glæder mig til at dykke ned i den – det var vildt godt skrevet på Cecilies blog, og du fik tårerne frem i mine øjne, da jeg læste det – så jo, det fungerer 😃 Tak til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Gåsehud.Tror det var et af de bedste skriv jeg nogensinde har læst <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hold da op, et kompliment! Tusind tusind tak ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du fik ihvertfald mig til at tude og jeg ved ikke helt hvorfor.. Smukt skrevet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og hvad laver du så?