sms'er fra et ægteskab #4

Sommerfugle i maven – og en heldig vinder

12191022_10153565952041418_8141324795380641245_n

Det er torsdag aften. Jeg sidder i min seng med en pose rundt om min hår, imens en hårkur for en gang skyld får lov at arbejde lidt med mine trætte lokker.

Jeg render rundt og pakker til i morgen, hvor Sia og jeg skal til Horsens og se Vild med dans finale. Hendes fødselsdagsgave fra os, som hun blev så lykkelig over, at det var hver en krone og alle hemmelighederne værd!

Jeg glæder mig som en sindssyg til at have hende for mig selv i mere end et døgn. Togtur, restaurantbesøg, tøsesnak, festen i Forum Horsens – og at ligge og holde om hende hele natten. Det har hun i den grad fortjent efter et overvældende halvt år, hvor hun både er blevet storesøster og skolebarn!

Og da jeg for ti minutter siden stod på hovedet i min undertøjsskuffe, kom jeg i tanke om, at jeg havde lovet at udtrække en vinder, som skal til Thomas Buttenschøns releasekoncert på torsdag. Og vinderen blev Cecilie:

image

Tillykke! Skriv til mig på tregodegrunde@gmail.com så snart du læser dette indlæg!

Sov dejligt, alle sammen!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #4