Hvordan går det med tregodegrunde?

Sukkerfri status #3 (the grand finale)

candyshop

Kan jeg undvære sukker i tre uger?” spurgte jeg mig selv – og jer – for 21 dage siden.

Og ja, det kunne jeg godt. Næsten, i hvert fald. Fraset en smule syndig sur/sød sovs og en lille bid af de hjemmelavede Bounty’s, som min veninde havde kreeret (vi bildte os selv og hinanden ind, at der vel ikke var sukker i kondenseret mælk (?!) og at chokoladen var så mørk, at min krop ikke ville opdage det). Og det har faktisk været langt lettere, end jeg havde forestillet mig.

Jeg har ikke været ramt af hovedpine en eneste gang i løbet af de tre uger, der er gået. Jeg har sovet virkelig godt om natten. Og så har jeg tabt – tadaa – 3,2 kilo!

Der er ingen tvivl om, at det er lettere for mig og min rygrad, at forholde sig til et forbud – end “bare” at skulle styre sig. “Alt med måde” er ikke et sprog, jeg taler. Og derfor bliver mit næste træk i kampen mod de genstridige graviditetskilo, at fortsætte med at forbyde mig selv sukker og junk i hverdagene – og så give los om lørdagen.

Altså fra i morgen af. I dag skal jeg spise snegle. Min hamrende dygtige kollega og gode veninde Cecilie har nemlig blogfødselsdag. Ja, det er et ord. Hendes blog fylder 7 år og det er sgu da indbegrebet af god timing, hva’?

Tak for støtten og hepperiet og fordi I er så nice. Og hvordan er det gået med jer, der hoppede på?

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

4 kommentarer

 • Randi

  Altså ALT sukker? Har stor svaghed for Hvidt brød – er det forbudt? Du er sgu sej… 3,5 kg!! Overvejer kraftigt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Har gennemført i morgen. Ingen hovedpine, lidt træthed den første uge, men har som sidegevinst næsten kureret min håndeksem gennem 20 år – er absolut på vognen fremadrettet. TAK for sparket 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot klaret!
  Jeg startede selv med sukkerstop i går, faktisk inspireret af dig (fandt dog ud af, at hakket ingefær på glas, indeholder sukker, jeez!)
  So far, so good :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Stærkt gået! :)

  Inspireret af dig og et tidligere sukkerstop hoppede jeg med fra og med i torsdags. Og udover et par drinks er det gået fint. Mit primære mål er at sige nej tak til kage, hvidt brød med smør og slik, og det går. Indtil videre…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det med tregodegrunde?