Julestemning i en (drømme)æblekage

Syge børn, gode mænd og lørdag på sofaen

Det er lørdag aften og jeg ligger i mit yndlingshjørne i min sofa. På tv’et kører en ishockeykamp, som Thor satte på inden han gik i Brugsen, hvor han i skrivende stund tanker op på mælk og bleer. Hugo sover tungt på den panodil, jeg gav ham efter at have konstateret, at han havde feber – Elliot hoster og Sia småbrokker sig. I guder, hvor har vi konstant et sygt barn eller to for tiden…

Vi har fejret min svigermors 60 år af to omgange indenfor det sidste døgn. I går aftes på en italiensk restaurant på Nørrebrogade – bare hende, hendes tre sønner og svigerdøtre. Med uhyggeligt lækker rødvin og uendeligt mange små retter. Og snak og grin en masse. Og i dag til den lækreste frokost med plus fyrre mennesker – hvor hendes sønner holdt den fineste tale, der – selvfølgelig – fik mig til at tude en lille smule. Tænk, at kunne sidde der – og kigge på sine voksne børn fortælle hele verden hvor fantastisk en mor, man har været. Det må fandeme være stort.

Og nu er vi altså hjemme. Udmattede og med feberbørn. Jeg har hængt kjolen tilbage i skabet og er hoppet i noget blødt og hyggeligt – og har ikke i sinde at forlade min sofa resten af aftenen. Det skulle da lige være for at hente en dyne og tænde et par stearinlys – og skifte ishockeykampen ud med semifinalen i X Factor UK.

Det tror jeg, at jeg gør.

God lørdag!

46801823-a28d-44de-85d7-ab3e70b19a73

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestemning i en (drømme)æblekage