Korte dage og tungsind

Syv ting, der gør mig glad

Det er lørdag formiddag. Thor og Elliot er til fodbold, Sia ser musikvideoer med nogle opreklamerede norske teenagedrenge med musestemmer – og Hugo triller rundt om spisebordet på sin metalbil. Og jeg føler trang til at opdatere herinde. På mit lille fristed på internettet, som de seneste uger har været præget af nogle lidt tunge tanker og en hel del fravær. Og det er jo ikke sådan, det skal være. Jo, det skal være autentisk og ærligt – men jeg render altså ikke rundt og er ked af det hele tiden. Langt fra. Så nu får I lige noget, af alt det gode, der også sker.

Ting, der gør mig glad:

 • Mine unger. Hold kæft, hvor er de søde for tiden. Det er de selvfølgelig altid – men lige for tiden er der skruet ret meget ned for konfliktniveauet. Og så har de virkelig nogle fede aldre lige nu. Det er så fedt at have en 2-årig. Hold nu kæft. Det er fantastisk at kunne forstå ham og han er så sjov, at jeg lidt ville ønske, at han aldrig blev ældre. Og så er det bare pissefedt, at have to store børn, som man kan snakke med, som kan lege rigtigt med hinanden og som er mer og mere selvkørende.
 • Min podcast.Hej mor“, som jeg startede op med min mor for en måneds tid siden, og som nu tæller fire afsnit. Det er simpelthen så hyggeligt at lave – og det er enormt givende og rart at have de her snakke med min mor på ugentlig basis. Og så er det bare helt fantastisk med al den feedback, vi får. Vores snakke rører åbenbart noget i folk  – og det er så dejligt at vide.
 • At det snart er jul. Jeg glæder mig til lyset og varmen i mørket. Til julekalendre og gaveindkøb. Til den første juleaften i min mors nye hus – og til nytår i sommerhus med gode venner.
 • At vi skal spise æbleskiver og se film med de store, når Hugo sover til middag senere i dag. Jeg er en sucker for æbleskiver – og vi skal gense “Peter og dragen”, som jeg så med Elliot i går, da han var lidt sløj og tog en hjemmedag – og som rørte ham så meget, at han fik tårer i øjnene.
 • At jeg snart er sygeplejerske. Jeg kan virkelig skimte lyset for enden af tunellen nu. Og jeg glæder mig helt vildt til at blive færdig og kunne smide “jeg er under uddannelse”-skiltet ad helvedes til.
 • At vi vist nok har besluttet os for at flytte ud af byen. Jeg har i hvert fald fundet ro med det og jeg glæder mig fordi jeg kan mærke, at det er det rigtige at gøre. Og så tror jeg også, at vi har fundet en destination. Og det er ikke Bornholm – men det er heller ikke på Sjælland…
 • Min mand. Bare fordi han er den bedste af slagsen, jeg kender. Og fordi han aldrig vakler.

Så. Resten af november kan egentlig bare komme an. For jeg har så meget godt lige her – og så meget godt i vente.

God weekend!

45e3425c-ce12-4f0f-b50b-869597f6e9f8

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

5 kommentarer

 • Hvor er det et dejligt indlæg! Så nede på jorden og så fyldt med glæde 😊
  … Og ret spændene med flytningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt at I skal flytte ud af byen. Er det mon til en af øerne? Meget spændende uanset. Jeg glæder lig til at høre hvor ❤️ Knus S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg foreslår så, I flytter til Holstebro. Så giver jeg sgu en kop kaffe! 😂
  Ej, det lyder spændende. Der er da i hvert fald nogle gode ting at se frem til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Cecilie
  Jeg vil bare sige, at jeg er SÅ vild med jeres podcast. Tak tak tak tak tak for den! Den er så hyggelig, sjov, tankevækkende og også dyb. Du må lave den med din datter også, når hun runder de 30!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så dejligt et indlæg <3 Min mor er altså også noget af det fineste jeg har, selvom jeg da også kan få spat konen ;-) Fx smsede nonstop med hende og sendte links torsdag, selv om jeg så hende om tirsdagen. Hvor er man heldig. Der går sjældent mere end to mellem, jeg ser hende og min ligeså søde far :-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Korte dage og tungsind