Mit livs udsalgskøb - og de smukkeste frakker

Tak ad helvedes til – 2016!

img_3544

Så sidder jeg her. Ved mit spisebord og indtager årets sidste morgenmad, som blev noget så fint som finvalsede havregryn. Med en kæmpelyst til appelsinjuice – og med en hel masse appelsiner, som jeg ikke orkede at forvandle.

Børnene har sovet længe. Og da Thor opdagede, at klokken var blevet kvart i ti, fik han travlt med at få dem i tøj og overtøj – og nu er de med huj og hast styrtet mod Peter Beier, hvor de har for vane at indtage godt-nytårs-formiddags-kakao med min svigermor.

Altså er jeg efterladt her. Med havregryn og juicetrang. Og jeg burde drøne i bad, men min trang til at gøre en form for lynhurtig status er endnu større end den til appelsiner i flydende form.

2016 har været vildt, man. “Psyko-vildt”, ville min 7-årige, attituderamte datter kalder det. Og jeg ville give hende ret. Og I ved jo det hele, for I har været så latterligt fantastiske til at følge trofast med – og til at bakke op og til at heppe. Altid med ærlighed – men først og fremmest med kærlighed. Og selvom jeg hader, når de to ord rimer på hinanden, så passer det. Og tak for det.

I 2016 er jeg blevet klogere. Jeg tror også, at jeg er blevet gladere – men måske på en mere rolig måde. Jeg har været ude, hvor jeg ikke kunne bunde og jeg har taget chancer, som jeg ikke helt fatter, at jeg turde tage. Men jeg blev nødt til det – og heldigvis fandt jeg ud af, at det, som jeg havde i forvejen, var helt perfekt og mere end rigeligt. Og hvor er det dog egentlig fantastisk, at der ikke skal hverken midtvejskrise, utroskab eller andre smertefulde ting til, for at nå til den erkendelse. Og måske ombestemmer jeg mig om en uge. Det tror jeg virkelig ikke, men 2016 har lært mig, at det ville være okay og at det hele nok skulle gå alligevel. At jeg måske finder min vej på en lidt mere besværlig måde end så mange andre – men at det ikke gør den hverken mindre sjov eller mindre rigtig.

Men nu tror jeg alligevel lige, at jeg tager en slapper. Et 2017 med fokus på alt det, som jeg har lært, er det vigtigste. Med ro og nærhed og alle de dér ting, som det er så let at sige og så uendeligt svært at gøre. Men man kan prøve og jeg vil prøve. Imens jeg danser på bordene og ryger en hemmelig cigaret i ny og næ.

Tak for jer – altså mere end I kan forstå. Jeg fortsætter ufortrødent mine skriblerier og indlæggene står i kø – for er der noget, som 2016 lykkeligvis også har lært mig, så er det, at det hele virtuelle pusterum er aldeles uundværligt for mig. Ligegyldigt hvor jeg er – herude på den anden side.

Godt nytår!

Tak, 2016!

image image IMG_3776 image image image image imageimage image image imageimage image image image image image image image image image image image imageimage image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image 127494611 image image image imageimage image image imageimage image image image image image image image image image image imageimage image image image image image image image imageimage IMG_7815 image image image image imageSkærmbillede 2016-07-01 kl. 14.45.02 image image image image image image image image image image image image imageimage image image image imageimage image image image image image image imageimage image image image image image image IMG_0188 IMG_9983 IMG_0156 IMG_9944 IMG_0257 IMG_0342 IMG_0479 IMG_0485 IMG_0743IMG_0798 IMG_0894 IMG_0759 IMG_0514 IMG_0534 img_1326 img_1366 img_1211 img_1402 img_1437 img_1455 img_1690 img_1706 img_1763img_1861 img_1956 img_2078 img_2136 img_2168 img_2199 img_2274 img_2465 img_2410img_2532 img_2720-1 img_2742 img_2763 img_3163 img_3165 img_3185 img_3221 img_3336 img_3326 img_3428 img_3426 img_3494

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

10 kommentarer

 • Polichronis

  I oenskes et rigtigt godt nytaar, har foerst fornylig opdaget din blog, men synes den er saa fin og aerlig! Elskede indlaeget med julefoto, det var bare saa sjovt… Og et fantastisk billed af Sia her i dette indlaeg, det med den hvide bluse med blaa blomster ved en blaa doer. Utrolig skoent. Nytaarshilsner fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Rikke. Tusind tak for din kommentar – den gjorde mig helt vildt glad! Og ja, Sia er som regel en ret god model :) godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie – jeg tror måke lige jeg blev din største fan efter at have gennemgået dine billeder her til sidst. Mest af alt også fordi vi har været til en masse ting sammen – uden at jeg kunne huske det. Du har været en del af min første del af denne blogger rejse. tak fordi du har støttet op om mig. Jeg har faktisk optur over dine billeder som emmer af familie – kærlighed og AT LEVE LIVET! tillykke med at dette er en mulighed i 2016 – og MERE AF DET i 2017! Tak fordi du er en inspiration. godt nytår! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh altså Allan, for fanden! Din kommentar gav mig verdens største smil på og gjorde mig så glad. Du er ved gud også en kæmpeinspiration for mig – med dit evigt positive sind og livssyn. Jeg håber på at se mere til dig i 2017! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Cecilie

  Hold da op en masse fine billeder.. ☺ Jeg tænker at de ikke alle er taget med telefonen og jeg kan da også skimte et kamera på to af billederne.. Hvilket kamera har du mon?

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Sissel. Tusind tak – og godt spottet :) jeg har et Olympus Pen E-PL7 :) godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Tak for fine indlæg som ofte har fået tårerne frem – oftest af glæde. Glæder mig fortsat til at følge dig i 2017. Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Selv tusind tak. Hvor gør det mig glad! Og rigtig godt nytår! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jacobi

  Jeg ved simpelthen ikke hvorfor jeg først har opdaget din blog nu – jeg følger dig på Instagram og Snap… Men 1000 TAK for Mega hyggelig læsning og fine fine billeder 🙌🏼
  Godt nytår 🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg er bare glad for at du fandt herind :) rigtig godt nytår til dig! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit livs udsalgskøb - og de smukkeste frakker