Ville du anbefale andre at blive sygeplejerske?

Tak for nu

Kære jer

I 3,5 år har det her sted på internettet været en større eller mindre del af min identitet. Det startede som en nysgerrighed, blev til en interesse og endda til en passion, til et fuldtidsjob, til et studiejob og til sidst til en dårlig samvittighed. Som en ven, man svigter og aldrig får ringet til.

Og det her er en underlig blanding af en velovervejet og helt spontan beslutning. For jeg har kredset omkring den i et lille år, men lige om lidt ville jeg nok få lysten og trangen tilbage. Savnet ville hjælpe overskuddet på vej og jeg ville skrive igen. Fordi jeg ikke kunne lade være. 

Men jeg kan godt lade være. Og pludselig kan jeg helt ind i mit inderste mærke, at jeg også bliver nødt til det. For jeg har så meget dårlig samvittighed i mit liv for tiden, at jeg næsten ikke kan tåle det – og jeg bliver nødt til at skille mig af med det, jeg kan undvære. Også selvom jeg hyler imens jeg gør det.

Så tak for nu. For fanden. Tak fordi I har læst, hvad jeg har skrevet. Det er jo jer, der har gjort noget enormt digitalt til noget vidunderligt menneskeligt. Det er jeres skyld, at det føltes som en ven. Som flere tusinde venner. Jeg kan bare ikke det hele – og selvom jeg er ked af det, så er jeg også glad og lettet over at være nået til den erkendelse.

Jeg elsker at skrive og jeg kan nok ikke lade være for altid. Men tregodegrunde er et overstået kapitel, for der er ting, der er mennesker, der er vigtigere. Og jeg bliver nødt til at lukke mig omkring dem og passe på mig selv. 

Så jeg er ude. Og tak igen, okay?

Tak.

 

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

20 kommentarer

 • Maria

  Tak for alt det du nåede at give og dele med os. Det har været en kæmpe fornøjelse. Stor respekt for din svære beslutning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tak Cecilie! Din blog har gjort mig nysgerrig på dig og blogs og livet lige rundt om hjørnet. Det har været skønt at følge med. God vind! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er så forståeligt! Men du skal vide at det var en særlig fin blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Tak for en super fin blog og en herlig podcast! Begge ting er blevet værdsat. Jeg kan kun genkende det med at skulle sortere og prioritere i livet, så fuld forståelse herfra, selvom jeg gerne havde læst mere fra dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Selv tak!
  Jeg synes du skriver godt og vedkommende med en fin balance mellem det tunge og det lette og jeg så i den grad gerne at der jævnligt tikkede blogindlæg ind ligesom jeg virkelig savner dig i min podcastfeed.
  Men, jeg synes også der er noget virkelig fint, nærmest magisk ved, ikke nødvendigvis altid at gøre alt det man er god til på samme tid. Livet er jo langt og mon ikke det nok skal byde på meget forskelligt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Så forståeligt. Men du vil blive savnet. Tak for alle dine skønne skriverier. Det har være dejligt og givende at følge med. Pas godt på dig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak for nu og for en dejlig blog.
  Jeg drømmer ofte om mere podcast med dig (og din mor) i fremtiden, men jeg kan godt forstå, at du vælger at lukke ned her. Jeg vil fortsat nyde at følge dig på IG :)

  Alt det bedste til dig og dine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Kære Cecilie.

  KÆMPE, tusinde tak for dig, og det du har delt her inde.
  Jeg har simpelthen været så glad for at følge med her inde. Du skriver simpelthen så godt!
  Jeg håber at man stadigvæk får lov at følge dig og din familie på Instagram.
  Du og dine ønskes alt det bedste.
  Forstår så godt dit valg, men er alligevel så ærgelig over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak for en hel fantastisk blog som heldigvis aldrig endte som et reklamehelvede, men altid var ærlig, nærværende og som man kunne relatere til. Al godt til dig og din familie og super sej beslutning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Fuldt forståeligt :-)
  Jeg håber dog du fortsat vil lade indlæggene stå og være åben – jeg genlæser nemlig mine “favoritter” engang i mellem her på bloggen :) held og lykke fremover og pas på sig selv og din familie. Du og dem er trods alt det dyrebareste du har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  😢😢😢 Så trist men helt forståeligt❤️ Dårlig samvittighed skal bestemt udryddes hvor det er muligt. Tusind mange tak for alt det du har delt. Har virkelig elsket at følge med. Håber du i ny og næ stadig tjekker ind på story❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tak for alle dine velskrevne indlæg. Din oplevelser og tanker nedskrevet har givet mig gåsehud som inden anden blogger har kunne formå. Så tusind tak for det <3

  PS. Dit blogindlæg for Metropol delte jeg med mine med-sygeplejerskestuderende og den ramte så mange af os – og fik os til at føle os til rette i det vi har gang i! Endnu en gang tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det lyder som den helt rigtige beslutning for dig. Jeg sidder og læser nogle gamle indlæg fra tid til anden, og hvor har du været en stjerne herinde. Nu er energien bare et andet sted, og det er så okay.

  God vind derude på den anden side ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tak for dine ord ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noooooo :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor trist. Men tak for de mange fantastiske indlæg. Det har været en fornøjelse at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh Cecilie! Dig vil jeg virkelig savne 💔
  Men selv tak, håber inderligt, at det lysner for dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Ej, det kan du da ikke mene! (Siger jeg med den største respekt og anerkendelse for dit valg, men… ka` du ik` bare skrive her engang i mellem, fordi det kunne være så hyggeligt med et pip i ny og næ?! 😘)
  TAK for nu! For al sjov og spas, hverdag, overvejelser og dybe tanker. Tak! Og alt det bedste til dig og familien 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det mærkeligt at jeg sidder og tuder lidt nu? Øv mand. Tak for mange gode og sjove indlæg. Tak for dine Hvorfor indlæg. Og for både seriøs og sjove indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Selv tak! Det har været en fornøjelse at følge med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville du anbefale andre at blive sygeplejerske?