Tvivl

TAK

Da jeg udgav mit indlæg omkring min tvivl i går, bad jeg helt bevidst ikke om råd. Jeg skrev indlægget for at sætte ord på nogle tanker og som en slags terapi for mig selv – og jeg vidste, at hvis der kom en masse kommentarer og gode råd retur, så ville jeg kun blive endnu mere forvirret.

Men så nemt slap jeg ikke. Og gudskelov for det! For det væltede ind med kommentarer – hele aftenen og hele morgenen og formiddagen. Og i starten blev jeg mere forvirret – præcis som jeg havde forudset. Når den ene skrev “spring ud i det”, tænkte jeg “YES” – og når den næste skrev “færdiggør din uddannelse”, tænkte jeg “nå ja…”.

Jeg blev mere og mere forvirret. Indtil jeg pludselig ikke blev forvirret mere. Lige pludselig havde alle jeres gode råd og forskellige vinkler og erfaringer givet mig en klarhed. Og en ro.

Jeg læser videre. Og jeg blogger videre. Jeg kan ikke hoppe fra noget, som jeg faktisk finder en glæde ved – og som giver mig en tryghed og en sikkerhed. Jeg tror på at jeg vil begge dele nok til, at jeg kan kombinere det. Om et halvt år skal jeg et semester i praktik – og der tager jeg muligvis orlov, hvis det føles rigtigt.

Jeg håber, at I bliver hængende imens jeg kombinerer og balancerer – for I er den hovedsagelige årsag til, at det overhovedet er sjovt.

Tak!

IMG_9226

11 kommentarer

 • Jeg synes det er en fornuftig beslutning :-)
  Hvem siger du ikke kan følge drømmen senere? :-) En masse dejlige tanker herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Godt du kom til en beslutning :) syntes det er fornuftigt at få uddannelsen , men havde også syntes det modsatte var:)..
  Jeg ville efterfølgende satse på alt ander end arbejder i det offentlige som sygeplejerske..
  Pøj pøj med det sidste halvandet år og med vloggeriet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Du er for sej!! Jobbet som sygeplejerske er fantastisk og fantastisk hårdt – men det sidste 1,5 år i skole fløj afsted. Ønsker dig det bedste og er sikker på du træffer det helt rigtige valg for DIG. ❤️

  Elsker at følge dig, og især fordi Hugo og min datter er ca lige gamle (25 dage imellem). Går Hugo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak! <3

   Hugo er LIGE begyndt at gå få skridt imellem os eller mellem møbler, som står tæt på hinanden. Det er SÅ stort! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mata

  Yes😜😊 Hvis nogen kan gøre det, er det dig. Du har altid balanceret – altid fundet løsninger – altid fulgt både hjerte og hjerne. So proud❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet mere ro og er blevet lidt mere sikker i din sag. Jeg er sikker på, at hvad end du vælger, så vil du kunne bruge det på den ene eller anden måde og selv være med til at skabe din fremtid, som du ønsker, den skal være. God dag og held og lykke med det hele! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er så fantastisk at du har fundet ud af hvad der er det bedste for dig 😊
  Tak for at vi må følge med 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Anne! Og tak fordi du har lyst til at følge med! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvivl