Kærlighedsjul #1

Taknemmelighed og take away

Nogen spurgte mig om, hvad Thor havde sagt til min beslutning om at genoptage mit studie og droppe fuldtidsbloggertilværelsen. Hvordan han havde taget det. Og han tog det lige præcis som han tager alting. Og om lidt kommer han hjem fra træning. Min evige støtte. Ham, der bakker mig op i hvad end jeg finder på. Aldrig stiller sig på bagbenene og aldrig begrænser. Ham, der finder sig i alle mine idéer og som giver mig lov til at følge min mavefornemmelse og finde min vej. Ham, der synes at alle mine påfund er fine – og som jeg aldrig skal have dårlig samvittighed overfor.

Om lidt kommer han hjem. Og han har burgere med, men han har garanteret glemt at købe cola. Og når jeg så minder ham om, at jeg ikke spiser junk uden at drikke sukker – så stryger han i kiosken. Og så spiser vi. Og så beslutter vi os for at se en film. Og når vi har brugt en halv time på at forsøge at blive enige, så streamer vi noget TV. Og ligger på sofaen. Og måske snakker vi og måske gør vi ikke.

Om lidt kommer han hjem. Ham, der altid kommer hjem.

Heldigvis gange tusind gange ti.

IMG_0257

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Simone

    Godt du har ham. Godt han har dig. Det lyder som en perfekt aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsjul #1