Ugen der gik #105 (med bytur, gåtur og kaffe på mange måder)

Tanker fra 3A

029706af-c880-45a3-8e57-84a0badcbd92

Jeg sidder alene på det bagerste sæde i 3A – på vej hjem fra den længste dag, jeg kan mindes. Stod op klokken kvart i seks, gik i bad, gjorde mig klar, fiskede min morgenmad ud af køleskabet og besluttede, at jeg godt kunne tage toget ti minutter senere, end sidst jeg tog det offentlige. Det efterlod mig med fem minutter i overskud, som jeg tilbragte i min sofa med min kaffe – i en mørk og stille stue.

Afsted. Bussen kom med det samme og jeg var i god tid til toget, da jeg trådte ned på perronen på Svanemøllen. “Alle S-toge holder stille på Nordhavn station. Det skyldes en fejl på køreledningen”, fortalte damen i højtaleren os. Jeg gav det ti minutter, opgav og tog en bus mod Nørrebro, hvor jeg skiftede til en bus mod Herlev. Ankom på afdelingen forpustet og 30 minutter for sent – og indfandt mig i medicinrummet. Dagen gik godt. På trods af, at jeg muligvis måtte sige farvel til en patient, som vist er klar til at sige farvel til det hele. Kiggede udover himlen og Herlev, imens jeg blinkede hårdt og tørrede tårerne væk.

Videre. Ned og klæde om, ud og finde taxa. Ud mod Sydhavnen, hvor jeg skulle mødes med fire bloggere, et kamerahold og to af de sødeste og mest professionelle damer, mit blognetværk kan byde på. Vi skulle filme en video til en kampagne – og vi spiste kager og tarteletter og vi drak cola og rødvin. Imens vi grinte højt, snakkede meget og hyggede os ret afsindigt.

Og nu sidder jeg her. I 3A. Et sted på Nørrebrogade pg på vej hjem i seng. Træt og glad. Taknemmelig for kontrasterne. For at jeg både kan få lov til at græde og grine. Og for at det er det sidste, der fylder mest, når jeg lukker mine øjne om en time.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #105 (med bytur, gåtur og kaffe på mange måder)