sms'er fra et ægteskab #27

Til premiere på Gidseltagningen

unspecified-3fullsizerender-48I torsdags var jeg, sammen med en række andre bloggere, inviteret til gallapremiere på Kanal 5’s nye serie “Gidseltagningen”. Jeg hørte om serien for et par måneder siden og kunne næsten ikke vente med at se den – så jeg blev ovenud begejstret, da jeg opdagede invitationen i min indbakke.

Aftenen startede på Bloggers Delight-kontoret, hvor Christina havde sørget for bobler og bland-selv-slik. Efter en times sludren, gik vi ned på Retour Steak, hvor vi fik serveret store bøffer og bearnaise en masse – og så fik vi lov til at møde skuespillerne. Jeg blev en anelse starstruck, da jeg spottede Paprika Steen. Det er løgn – jeg blev meget starstruck, da jeg spottede Paprika Steen, men jeg samlede alligevel mod til at snakke med hende. Vi snakkede om favoritserier og hun aede min arm imens hun fortalte mig, at min seriesmag var “nordic noir” og forsikrede mig om, at jeg ville synes om Gidseltagningen.

unspecified-2

I Imperial blev vi forsynet med slik og sodavand, inden vi indfandt os i mørket. Jeg endte ved siden af de flinke mænd fra seriebloggen “Vi elsker serier” – og vi nåede at få en lang snak om børn og fodbold og blogging, inden serien blev præsenteret og første afsnit gik i gang.

Lige på og hårdt! 15 mennesker bliver taget som gidsler i Københavns Metro. Johannes Lassen er indsatslederen, der tidligere selv har været gidsel, Paprika Steen er journalist, der bliver ringet op af gidseltagerne – og Dar Salim er et af gidslerne. Første afsnit forsvandt på hvad, der føltes som ingen tid – og andet afsnit var ligeså spændende. Serien er sindssygt flot produceret og skuespillerne gør det helt vildt godt.

Jeg kan næsten ikke vente med at se fortsættelsen – og hvis I vil med på vognen, så er det altså allerede på søndag, at serien har premiere på Kanal 5. Derudover kan Gidseltagningen ses på streamingtjenesten Dplay Premium, som tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode uden binding HER.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #27