En beretning om mit første tandlægebesøg i 7 år

Til sundhedsplejerske med mit skolebarn – og i Tivoli med resten

image

I skrivende stund sover den mindste tungt og sødt – imens Thor er ved at putte den mellemste og den største. Om lidt smækker jeg døren bad mig – for at tage ud og spise med en af mine bedste veninder, som jeg ikke har set i alt for lang tid.

Dagen startede på Sias skole, hvor hun skulle til sundhedsplejerske. Vi parkerede en sovende Hugo ved cykelstativet – og tog vores datter og vores babyalarm med op i et lille lokale, hvor Sia skulle måles og vejes – og vurderes på alle mulige andre måder. Og det gik godt. Hun er meget høj og vældigt slank (det er fra mig – så fødte jeg bare tre børn – og det er ovenikøbet løgn – altså at jeg var meget høj og vældigt slank inden jeg blev gravid). Hun hører fint, ser godt (dog måske bedre med højre end venstre øje, hvilket en øjenlæge må vurdere), er både fin- og grovmotorisk ferm – og så imponerede (følte moderen i al fald) hun sundhedsplejersken, da hun blev bedt om at skrive sit navn – og svarede at hun “hellere ville skrive hvordan hun havde slået sit knæ i mandags”: VI LEGEDE GEMMELEG OG SÅ FALDT JEG PÅ EN GUITAR (ok, ikke helt så velstavet – men tæt på!). 

Man bli’r altså så stolt…

Hun blev leveret tilbage til 0. klasse – og Thor og jeg tog vores barnevogn med ud og drak kaffe – og besluttede os for at hente ungerne tidligt og tage hul på Tivolisæsonen, som jo officielt startede i går. De sidste par år har vi prioriteret at købe Wild Cards, så vi kan bruge den gamle have som vores legeplads hele sommeren (og halloween og jul). Det er pissedyrt, men alle pengene værd – for så bruger vi stort set ikke penge på andre familieaktiviteter – og vi behøver ikke at tænke over, om vi prøver nok forlystelser til at tjene vores turpas ind.

Med kort og armbånd i hus, slap vi børnene løs. Vi havde stort set det hele for os selv og hyggede os gevaldigt i et par timer, inden vi vendte hjem mod Østerbro, lidt skærmafslapning og rugbrødsmadder til aftensmad.

Med lidt billeder fra dagen vil jeg ønske jer en dejlig torsdag aften – og løbe ud af døren for at kramme min veninde, blive opdateret – og opdatere hende på alle de mange ting, der kan nå at ske på en hel måned.

image

image

imageDet korte øjeblik, hvor jeg glemte at jeg kun skulle holde Elliots is for ham…

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En beretning om mit første tandlægebesøg i 7 år