Okay så! (om "ugen der gik")

Tillykke, mand.

img_7764

Det er mandag aften, når jeg skriver det her. Aftenen inden din fødselsdag. Du ligger i den anden ende af sofaen og spiller PlayStation – imens du hører musik. Din fod ligger på min og det gør ondt når du bevæger den, men jeg siger ingenting.

I morgen har du fødselsdag. Det er niende gang, jeg får lov til at vågne op med dig på din fødselsdag. Første gang fyldte du bare 21. Jeg var gravid, Michael Jackson var død om natten og vi skulle til Paris. Og jeg havde købt en virkelig grim strikket cardigan til dig. I år har jeg købt en hovedpude – det kan jeg godt skrive nu, for jeg sender først det her ud i virkeligheden i morgen. Og selvom jeg undskyldende kaldte det for en usexet fødselsdagsgave, da ekspedienten i Jysk spurgte om der skulle byttemærke på, så elsker jeg, at jeg ved, at du bliver lykkelig for den skide hovedpude. Fordi jeg har den samme og fordi du er misundelig og fordi du hver eneste aften forsøger at snyde mig og stjæle den. Jeg elsker at jeg kender dig. Jeg elsker at du lige har sat Marie Key på. Uden forsvar. Og at jeg ved at det er en lillebitte kærlighederklæring imens du spiller FIFA. Uden du behøver at fortælle mig det. Uden at jeg behøver at anerkende det. Bare fordi vi ved det.

Jeg elsker dig for så mange ting. Jeg elsker dig for din grænseløse tålmodighed med mig. Din ubetingede kærlighed. Hold kæft, hvor gør jeg det sjældent nemt for dig. Jeg ved det godt. Og du står bare bomstille. En fucking klippe. Jeg elsker at du er så pissepinlig når vi går eller cykler, selvom jeg hader det. Når du synger for mig midt på gaden – så højt at alle glor. Og når du overdriver dine fagter på cykelstien i fuldstændig ekstrem grad – kun for at gøre mig pinligt berørt. Nok egentlig kun for at få mig til at grine. Jeg bliver så flov og så vred – og jeg græder af grin. Du får mig til at græde af grin hver dag – og jeg ved at det gør mig til et bedre menneske. Jeg elsker at du er så befriende bedøvende med hvad andre tænker.

Jeg elsker at du er det mest ordentlige, ansvarlige og voksne menneske, jeg nogensinde har mødt. At du har levet op til dit ansvar siden dag et. Siden jeg smed verdens største ansvar og opgave i hovedet på den 20-årige dreng, der var dig. At du greb den og greb mig. At du er den bedste far jeg kunne drømme om for vores børn. At du er mindst ligeså meget far som jeg er mor. At vi er lige i det her.

Jeg slipper dig aldrig. Det gør jeg ikke. Jeg fungerer ikke uden dig. Måske er det svagt og måske er det usundt. Måske er det lige præcis sådan det skal være.

Det er det.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

7 kommentarer

 • Anne

  Åh jeg sidder med tårer i øjnene. Tillykke med din mand og tillykke med at du har ham. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg får kuldegysninger – tillykke med din maaaan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du skriver virkelig fantastisk! Hurra og tillykke til ham men også jer begge fordi I fandt hinanden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Også et stort TILLYKKE fra mig! Hvor er det bare fint skrevet! Jeg elsker din skrivestil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PF

  Cecilie! Så fik du mig i knæ…😥❤️
  Tillykke for fanden med ham!
  Og tak😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieW

  Amen hvor er det lige til at tude over! Hvor er det fantastisk at må være på sidelinjen til sådan en dejlig kærlighedserklæring – mit yndlings-blogger-par – kan man have sådan et? Hvis man kan så er I uden tvivl mit!😍💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham, en dejlig kærlighedserklæring du fik nedfældet her :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay så! (om "ugen der gik")