Om en, der hedder Maia

To år med tre gode grunde

IMG_9414

For to år siden udgav jeg mit allerførste indlæg – ledsaget af billedet ovenfor. Som en slags præsentation af mig og min familie. Billedet var ganske nyt dengang – den niende september i 2015. Tre måneder og to dage gammelt. Hugo var en baby, Elliot var et børnehavebarn og Sia var netop startet i skole. Og jeg var pludselig blogger.

Det var ikke noget, jeg havde tænkt længe over – det dér med at blive blogger. Faktisk tværtimod. Jeg læste stort set ingen blogs og forstod ikke helt mediet. Men jeg fulgte med på Canas instagramprofil – og pludselig var hun næsten min nabo og mor til Elliots nye ven fra Indianerstuen. Og lynhurtigt var hun min veninde og en dag spurgte hun, om jeg ville overtage hendes blog. Tregodegrunde.dk, som på daværende tidspunkt var et ganske nyt sideprojekt til hendes “rigtige” blog – og som hun var kørt død i. Og jeg sagde ja. For hun havde fået overbevist mig om, at jeg ikke var for blufærdig til at blogge – og at jeg havde en god historie at fortælle. Hun anede ikke om jeg kunne skrive. Og udkastet til mit første indlæg opfordrede hun mig da også til at skrive om.

Og så var jeg blogger. Og min start var anderledes end de fleste andres. Jeg havde læsere fra starten – for Cana opfordrede jo sine til at hoppe over til mig. Jeg startede ikke med at skrive til mig selv og min mor – som de fleste andre nystartede bloggere gør. Der var et publikum. Nogle forventninger. Jeg udgav daglige indlæg, for det gjorde Cana – så sådan bloggede man vel. Og det gik skidegodt! Jeg elskede det, læserne blev hængende og en masse nye kom til. Jeg fik udvidet min omgangskreds, blev inviteret til arrangementer, spiste cupcakes og fik goodiebags med hjem. Og da der var gået et år, besluttede jeg mig for at satse endnu mere på det hele.

Jeg fik en kontorplads i Andedammen, oprettede en virksomhed, begyndte at skrive endnu flere indlæg, tog orlov fra mit studie – og drømte om at være fuldtidsblogger. For det måtte uden tvivl være det fedeste job i verden. Og det lykkedes. Og så var det bare ikke det fedeste job i verden. Ikke for mig. Jeg savnede mit studie og jeg følte, at bloggen tog for meget fokus fra min familie. Så jeg ombestemte mig. Genoptog mit studie og skruede en smule ned for bloggeriet – og ironisk nok, så væltede det ind med nye læsere. Og kampagner. Hvor jeg før måtte kæmpe for at få tilbudt sponsorerede indlæg, så kom tilbuddene pludselig flydende ind i min indbakke i en lind strøm. Og jeg sagde ja til det meste. Og nok også en ting eller to for meget. Men det er så nemt at være bagklog – og så svært at sige nej til gode penge, når man har en million børn og har været på SU i en evighed.

Og hvor er jeg så nu? Hvor er bloggen? Et mystisk sted. Et sted med en masse tvivl – men også et sted, hvor jeg føler, at jeg er lige på vippen til at have fundet balancen. Til at have fundet mig selv som blogger. To år senere. Jeg har næsten ikke dårlig samvittighed, når der går flere dage mellem indlæggene – og jeg er næsten ligeglad med at mine læsertal er dårligere, end de havde været længe. For jeg ved, at I stadig er her. Jer, der har været med længe og som læser med jævnligt. Jer, jeg skriver til. Og jeg ved, at I er cool med at virkeligheden kalder og at der ingen kontinuitet findes i hyppigheden af mine skriverier. Og jeg ved, at I er cool med, at jeg også nogle gange skriver om vinterstøvler og vitaminpiller – fordi jeg synes, at det er sjovt og fordi det giver mad på bordet.

Det forestiller jeg mig i hvert fald. Jeg ved selvfølgelig ingenting. Så derfor er min intention med det her indlæg også lige at stikke en føler ud. Hvordan synes I, at det går herinde? Er I her stadig? Er der noget, I ønsker jer mere eller mindre af? Hvor længe har I læst med og hvordan fandt I herind? Og hvem er I egentlig? Svar på det hele eller på det halve eller lad være. Det er op til jer – men det ville gøre mig glad med en status. Her i regnen.

Tillykke til mig. To år som blogger, man! Jeg aner ikke hvor længe jeg bliver ved – men lige nu kan jeg faktisk ikke undvære det. Og tak for det!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

64 kommentarer

 • Kamille

  Har læst med i mange måneder efterhånden, og du er den absolut eneste blogger, som jeg flere gange ugentligt (i perioder dagligt..) trykker navnet ind på, for at se hvordan det går med dig og din helt vidunderlige familie. Jeg selv er kun lige knap sytten og går i 1G, men selvom dit univers er så langt fra mit, bliver det aldrig kedeligt at læse med. Og selvom du nogengange tvivler på dig selv så skal du bare vide, at du fra et “barns” side virker som en sørens god mor!! Kæmpe tillykke, du skriver fantastisk og de næste 2 år kan kun blive bedre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt din blog, men kan huske, du lige havde overtaget den fra Cana. Jeg har trofast fulgt med siden og er stor fan af dig og din søde familie, og følger også stærkt med på Instagram og Snapchat! :-)
  Så længe vi stadig får “ugen, der gik” og “sms’er fra et ægteskab” i ny og næ, så er jeg glad ;-)
  Og så er det bare SÅ fedt for en grammtiknørd som mig, at du bare nailer retskrivning og kommatering! Der er så mange bloggere, hvor jeg sidder og krummer tæer, fordi de ikke har styr på det, og mit OCD kan slet ikke holde til det, haha!
  tak for tregodegrunde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Af alle de blogs du ‘hænger sammen med’ er du ubetinget den eneste jeg gider følge kontinuerligt. Du virker så oprigtig og ærlig og det er tydeligt at du skriver for din egen skyld og om det der fylder hos dig – og ikke skriver for at få læsere clicks. Og så tror jeg det gør en stor forskel at du laver meget andet end at blogge, at du studerer – er i praktik osv. Du har noget at skrive om, der kommer nyt til. Jeg har vist skrevet det før, men jeg ser stadig de her fuldtidsbloggere som nogle der lever at af klippe håret af sig selv. Jeg håber du har lyst til at blive ved med at dele :)

  Hilsen en 44 årig mor til en – i Jylland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt din blog for et stykke tid siden og er stadig en ny læser. Jeg kan godt lide din skrivestil og synes det er rart at læse. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at følge! :) Tillykke med 2 år!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg har læst med fra aller første dag, og jeg har tænkt mig at blive hængende! Jeg elsker din måde at skrive på, og selvom jeg læser mange blogs, er det altid dine indlæg jeg læser først.
  Jeg er 30 år, oprindeligt fra Jylland, men har boet på Østerbro i knap 4 år nu, har en søn på 3 år, og så læser jeg også til sygeplejerske. Så jeg synes det er så hyggeligt når du både skriver noget om at være familie i vores dejlige bydel men også om studiet. Skide hyggeligt det hele, håber du fortsætter med at skrive i mange år endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Hannah. Tusind tak for din kommentar. Og fin kombi med bydel og fag, synes jeg 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først; stort tillykke skønne Cecilie!
  Jeg er her endnu og har været det siden dag ét. Jeg er vild med din skrivestil, med din familie og med dig. Plain and simple <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Søde Rikke. Jeg ved, at du har været her hele tiden – og tusind tak for det!! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er ny. Men har været trofast i 9-10 måneder (og det fortsætter). Så lagde jeg til gengæld også ud med at læse samtlige Ugen der gik og Sms’er fra et ægteskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Wow – samtlige!? Tak, altså! Og du er ikke ny mere – du har jo næsten været med halvdelen af tiden 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hurra for nætter med baby der ikke ville sove;-) og shit hvor tiden da egentlig går hurtigt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har læst med ca. et halvt år, og din blog er hurtigt blevet en af mine yndlings! Først og fremmest fordi du skriver fantastisk godt – levende og nærværende. Og på en eller anden måde så man føler, at man kan relatere til dig. Jeg bliver ofte rørt af dine indlæg særligt dem til dine børn og mand, som emmer af kærlighed. Jeg nyder blandingen af de små hverdagshistorier og de dybere indlæg, og så virker du ægte empatisk, varm og nede på jorden. Jeg elsker at læse om dit skønne familieliv, da min kæreste og jeg selv prøver at få børn. Så jeg suger det hele til mig ;) Jeg er i midt 20’erne og er selv i gang med en sundhedsuddannelse (dog ikke sygeplejerske, men føler ofte godt jeg kan godt relatere, når du skriver om dit studie). Tak, for en skøn skøn blog. Håber du bliver ved længe endnu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Mette. At virke relaterbar er noget af det allervigtigste, for sociale medier er pissefarlige og jeg bliver selv forblændet og snydt af andre – og jeg ved samtidig alt for godt, at jeg også selv sorterer meget fra. Så tusind tak! Og held og lykke med projekt baby – det bliver fantastisk! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Tillykke med de 2 år!
  Jeg er efterhånden gammel læser af Canas blog, og det var derfor også derigennem at jeg først hørte om at du nu havde overtaget tregodegrunde.dk – men da jeg ikke fulgte den mens Cana havde den, så hoppede jeg ikke med fra starten (syntes jeg fulgte så mange andre, og tiden var så knap)…. men du blev sørme ved med at dukke op på både Sneglcille og Canas instagram og blogs, og til sidst måtte jeg overgive mig og se hvad du nu var for en fisk ;-) -hvorefter jeg tilbragte det meste af min arbejdsdag (ups) med at læse op på gamle blogindlæg og lære dig så meget at kende, som man nu kan uden at have mødt hinanden :-) Dét er nok knap et år siden, og jeg bliver skam hængende uanset hvor ofte/sjældent du blogger. Jeg nyder dine nede på jorden hverdagsindlæg, og chancen for at følge din søde families liv. Og uden at lyde alt for stalker-agtig, så følger jeg altså også din mor på instagram, for det er dælme et sejt hus hun har fået bygget!! -og jeg elsker at følge nybyggeri :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Alice. Hvor er jeg glad for, at du kom herover – og hvor er jeg imponeret og stolt over, at du havde lyst til at læse tilbage – og så skal jeg hilse fra min mor og sige tak! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Cecilie
  Jeg har læst med fra starten. Jeg elsker din måde at skrive på, de mange tanker du gør og jeg er selv nogenlunde samme sted i livet som dig. Tusind tak for alle de gode indlæg. Jeg føler jo nærmest jeg kender dig. Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor er det dejligt at høre, at du føler, at du kender mig! Tak fordi du hænger ved! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg har været med fra starten og jeg bliver hængende :) du skriver fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Tillykke med bloggens fødselsdag🇩🇰🇩🇰
  Kan ikke huske præcis hvornår jeg fandt din blog men mener det var via Cana.
  Elsker din blog!! Du skriver fantastisk og om ting jeg kan relatere til. Helt egoistisk savner jeg flere indlæg men har FULD forståelse for at der skal være en balance som passer for dig😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak. Jeg ville også ønske, at jeg altid havde inspiration og energi til daglige indlæg, men hvor er det dejligt at vide, at der er forståelse – og afsavn 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de to år. jeg kom herover en dag jeg klikkede på en anbefaling et andet steds fra. Det var efter du havde været med i DRs spareprogram ,for der gik lidt tid inden det pludselig gik op for mig, at det var jo dig og din familie, jeg havde set på skærmen :-)
  jeg holder meget af din måde at skrive på, den er undrende, nærværende og fuld af gode tanker. Jeg er selv sygeplejerske på 60 år, har to børn i København som er 30 og 31, men bor selv i Nordjylland som landmandskone. Og jeg har selv haft blog i 11 år. Jeg nyder at komme ind i dit univers :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort til lykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🍾🍾🍾 elsker din blog og balancen på den, at der er mest af dig selv og mindst af alle mulige sponsorerede indlæg! Du er autentisk og underskøn at følge 👏🏻👏🏻👏🏻

  ❤️ En trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har været med lige fra starten og jeg elsker det du gør ☺️ Ligemeget om det er fuldtid, deltid eller et par gange om ugen. Så længe det er dig og så længe det virker ægte ☺️ Jeg er vild med de “faste” indlæg som “ugen der gik” og “sms’er fra et ægteskab”.
  Stort tillykke med din blog 🎉🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg vil også lige sige tillykke. Jeg håber sådan, at du bliver ved. Og at den dårlige samvittighed ikke fylder for meget. For mig gør det ikke så meget, når der går dage imellem indlæg. For de er ventetiden værd: så personlige, hyggelige og virkelig godt skrevet. Så tak for dig og dit univers, tak fordi du deler. Og også tak for dine hyggelige insta-stories :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har været med fra dag 1 – og jeg kan mærke den balance du skriver om at du næsten har fundet – du er absolut en af de blogs jeg er bedst “underholdt af” – jeg tror at det er din måde at skrive på – for selvom du skriver om, for mig, noget virkelig uinteressant (der har været et par sponsorerede indlæg, hvor jeg ikke lige har været målgruppen), så fanger du mig alligevel, uagtet produktet, fordi du har så fin en måde at skrive på!
  Tak for det lille vindue du åbner til liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har fulgt med siden Cana anbefalede dig. Det er nok det bedste, hun har gjort, for den anden “tre gode grunde” var da absurd dårligt – undskyld, Cana!
  Men jeg er pjattet med dine refleksioner og elsker dine indlæg som er dedikeret til nogle. Alt i alt er jeg nok mest til hverdagsindlæggene. Altså de der hurtige opdateringer, du lige skriver, når du har tid. Flere af dem! Shoppe-indlæggene læser jeg aldrig, men det gør mig ikke noget, at de er der. De giver trods alt brød på bordet.
  Jeg er en 24-årig “næsten-sygeplejerske” – jeg er færdig til januar og jeg GLÆDER mig! Jeg har ingen børn, men en kæreste gennem snart 4 år, og forhåbentlig er der snart børn på programmet for os.
  Jeg bliver ved med at læse med hos dig og nyder at blive lukket ind i jeres hverdag og dine tanker. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har også fulgt med fra start og læser alt – sys du skriver helt vildt godt ❤️
  Og elsker hele jeres historie 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Flink Madsen

  Jeg har fulgt med fra begyndelsen, fordi jeg læste Canas blog. Jeg følger med fordi du skriver utrolig åbent og ærligt, og så er jeg helt fascineret af din måde at skrive på som man bliver meget fanget af!
  Jeg er 23 år gammel og læser også til sygeplejerske, så for mig er de indlæg om dit studie mega spændende. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jeg læste med i starten, da det var Canas blog, men hoppede fra igen, da det ikke lige var noget for mig 😉 Læste så at du havde overtaget, men troede det var i samme stil; så tjekkede det ikke ud. Så var der senere en der skrev om dig, og så blev jeg alligevel nysgerrig – heldigvis!
  Jeg er mest til de personlige indlæg ☺
  Og tillykke! 🎉🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har fulgt med lige siden Cana anbefalede dig. Jeg læser alle dine indlæg og jeg elsker virkelig den måde, du skriver på. Jeg følger faktisk ikke længere andre blogs end din. Håber du fortsætter længe endnu. Jeg er vild med din ærlighed – du er en fantastisk formidler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kort og godt, man mærker dig og din person i alle dine indlæg også dem om vinterstøvler og vitaminpiller. Du blotter dig og man kan spejle sig i dig. Din humør er enormt lun og man føler på en underlig måde man kender dig. Du Cecilie burde skrive en bog om noget du har kært, da du er en formidabel formidler og ville kunne rive dine læsere rundt i en følsesmæssig arena. Jeg ville købe dig på stedet, forstå mig ret.;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Cecilie,
  Du, din familie og din blog er fantastiske og jeg føler jeg har fået en skøn veninde! Jeg har fulgt med fra begyndelsen og hvor nogle blogs er røget i svinget har jeg alle intentioner om at blive her. Du er så nede på jorden og jeg bilder mig ind vi er meget ens. Jeg elsker at følge med og bliver hvor jeg er. Tillykke med de 2 år! De er fløjet afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har været med fra starten og her er godt! Tillykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tror jeg har fulgt med i ca. 1 år, efter opfordring fra cana.
  Er 38 år og mor til snart 2 børn. Den ældste er 2 år.
  Jeg nyder alle dine indlæg og fulgte dig også på Snapchat, men er ikke på insta, så savner dig på snappen 😊
  Håber du fortsætter, for du er en af de få bloggere hvis indlæg jeg ikke vil gå glip af ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Gitte. Tusind tak! Og åh altså, snapchat! Jeg har så dårlig samvittighed overfor jer, der ikke er på instagram – og håber, at I vil give det en chance en dag. Om ikke andet, så bare for at se mine stories – ha! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære Cecilie
  Jeg tror måske det er første gang jeg kommenterer, men jeg er herinde hver eneste dag. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg elsker at følge med. Jeg læste med kort tid før du overtog bloggen og i dag læser jeg med her på hvert indlæg og sjældent på de andre blogs. Du leverer varen hver eneste gang. Kvaliteten holder – så pyt med der går lidt længere tid i mellem indlæggene. Jeg er vild med dig, din blog og din familie (ja, jeg føler faktisk jeg kender jer lidt). Jeg håber du vil blive ved, for jeg bliver så inspireret af dig og jeg får næsten altid gåsehus, fordi du skriver så levende. Jeg venter mit første barn til november og måske lyder det fjollet – men for mig er du et forbillede på moderfronten og hvor jeg dog håber, at jeg kan blive bare halvt så god som du (virker til at være). Det var bare lige det fra mig. Og endnu en gang tak fordi du bliver ved. P.S. jeg er vild med dine instastories også 😘 Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Maja. Jeg var lige ved at tude, da jeg læste din kommentar. At være et forbillede som mor. For fanden, altså. Tak! Og husk: jeg fejler også. Helt vildt meget. Og det kommer du også til – men du bliver en fantastisk mor alligevel! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Plejer normalt ikke at kommentere men i dag skulle det være:) jeg har læst med fra start og nyder din blog med alt hvad den indebærer😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg følger en del af jer “blog damer” på forskellige medier – men du er den eneste – hvis indlæg, jeg bare ikke må gå glip af! For mig handler det ikke om hvor sjældent eller ofte der kommer et indlæg, men om kvaliteten af det. Og her leverer du – hver evig eneste gang – du skuffer mig aldrig! Uanset om det er indlæg som dette eller et af dem som giver dig smør på bordet. Din skrivestil appelerer så meget til mig og så er der måden jeg fornemmer du er mor på! Den håber jeg at jeg har bare en brøkdel af, når jeg om en fem ugers tid, selv bliver mor.
  Tak fordi du giver dig tid til at dele dine ord – jeg håber du bliver ved i maaaange år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Helle. Tusind tak, altså! Hvor er jeg glad for, at du kan lide bloggen, som den er nu. Og jeg er sikker på, at du bliver en fntastisk mor! Held og lykke med det hele! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Tillykke!
  Jeg har været med fra start, jeg var også med da det var Cana der skrev.. -og jeg har læst hvert eneste indlæg du har skrevet💚 det er mig der siger TAK, virkelig…
  Jeg er alene med mine to drenge, på 4 & 5, for 2 år siden lå jeg i skilsmisse, mit liv kaos! Og det var også her jeg begyndte at læse blogs..
  Sidenhen er der kommet mere ro på, hekdigvis😄… og i takt med det, har jeg nu også skruet ned på min bloglæsning- din er nu den eneste jeg følger😏😏😏
  Jeg ELSKER! det format bloggen har lige nu.. Jeg hører til dem, der syntes det blev lidt for ‘blogagtigt’ da du var ‘proffessionel’ (bevares.. Jeg læste jo med alligevel😉). Men jeg er bare rigtig tilfreds med hvor personlig og fin den er nu..
  TAK for de to år der er gået!🎈🎁🎀🎂 jeg håber du bliver ved…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Wow. Jeg blev helt vildt rørt, da jeg læste din kommentar. Og så er jeg helt vildt stolt af at være den eneste, du læser med hos – når der findes så mange dygtige bloggere! Tak! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Enig i alt hvad du skriver. Bare ikke at vi er cool med at det går dage i mellem, vi mangler dig jo ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg svarer gerne på alle dine spørgsmål her midt i regnen :-)

  Hvordan synes I, at det går herinde?

  Jeg elsker at følge med, om muligt endnu mere nu, hvor du ikke fuldtidblogger. Sådan har jeg det tit. Jeg følger en god portion bloggere, men når man blogger på fuldtid betyder det 1-2 indlæg pr. dag og en masse spons. Derfor ender jeg ofte med at springe en masse indlæg over og nogle gange falder jeg helt fra, fordi jeg lidt får følelsen af slet ikke at kunne følge med. Derfor elsker jeg din blog. Fordi mængden af indlæg er helt perfekt og fordi at når du skriver et indlæg, så er det gennemtænkt og jeg synes at det helt tydeligt skinner igennem, at de er skrevet af lyst og ikke bare er indlæg for indlægs skyld. Jeg håber det giver mening!

  Er der noget, I ønsker jer mere eller mindre af?

  Jeg elsker dine indlæg til din mand, dine børn, dem hvor du reflekterer over dit liv og de beslutninger du tager og så er jeg stadig helt blown-away over dit gæsteindlæg på sneglcilles blog. Det kan jeg læse igen og igen. Jeg elskede også de mange kærlighedshistorier i december, dine “21 spørgsmål om kærlighed” og dine SMS’er fra et ægteskab. Generelt er jeg vild med de fleste af dine indlæg, fordi det hele er så ægte og virkelighedsnært og no-bullshit-agtig. Ikke så meget filter, bare livet som det nu engang er med studie og familie og børn og mand og hverdag og leverpostej. Det kan jeg forholde mig til og spejle mig i – og så er jeg virkelig imponeret over din måde at være mor på, det er helt vildt inspirerende. Dog læser jeg aldrig dine “Ugen-der-gik”-indlæg – men det er måske fordi at jeg ofte får læst dine indlæg i løbet af ugen.

  Hvor længe har I læst med og hvordan fandt I herind?

  Jeg har læst med, næsten fra starten. Jeg kan huske jeg var inde og lure dengang Cana skrev om at du havde overtaget bloggen, men der blev jeg ikke rigtig fanget. Dog faldt jeg over din instagramprofil kort efter og var helt solgt – og så har jeg læst med lige siden. Jeg gætter på at det er godt 1,5 års tid.

  Og hvem er I egentlig?

  Jeg er 24 år, lærer og bosat på Østerbro ligesom jer med min kæreste gennem 5 år. Jeg er ofte stødt ind i din mand og dine børn, men aldrig dig – den dag venter jeg stadig på. (Det kom til at lyde meget stalker-ish – det er det altså ikke).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Katrine. Altså – tusind tak for det lange, dejlige svar! Mit gæsteindlæg hos Cecilie er måske også det indlæg, jeg er allermest stolt af – så det er jeg glad for, at du blev rørt over ❤ Jeg håber, at vi støder ind i hinanden en dag – men det ville næsten også være utroligt, hvis vi kunne undgå det! 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har læst med helt fra start, inden du tog over og gjorde det MEGET bedre!! Jeg elsker din måde at skrive på og at høre nyt fra din side.
  Jeg var ved at hoppe fra, da du blev fuldtidsblogger, samtidig med at jeg hoppede fra Canas. 🙈 Det blev nemlig for overfladisk og for tyndt grundlag med et indlæg hver dag. Så jeg blev kun glædeligt overrasket da du valgte sygeplejerske til i stedet for og så, at dine indlæg blev meget bedre. Jeg vil hellere have færre end overfladiske indlæg! Men altså… jeg “savner” dig naturligvis, når det går lang tid imellem 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Kunne ikke skrive det bedre selv 👍🏻❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Lea. Dejligt, at du stadig er her – og at du hang ved 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Stort tillykke med med bloggers fødselsdag. Tror jeg har hængt ved fra starten. Er noget ældre end dig, men elsker at følge med i hverdagsliv med børn og studie.
  Synes du skriver godt, og er så dejlig uhøjtidelig i forhold til andre bloggeren. Ved godt du også skriver og udgiver indlæg for at tjene penge, men du gør det bedre end så mange andre, der godt kan virke meget mere som reklamesøjler.
  Held og lykke med slutningen af din uddannelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Hanne. Det er et kæmpe kompliment og noget, der varmer – for jeg bestræber mig virkelig på, at gøre de sponsorerede indlæg så personlige, som overhovedet muligt. Tak! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har læst med fra start, da jeg læste med ved Cana før. Faktisk synes jeg, det var super, du tog over, for det var for rodet for mig med flere blogs fra samme person ;) Og som jeg før har sagt, så er det sjovt at følge med hos dig, da Thor har passet min søn og vi har jævnaldrende børn. Jeg er selv sygeplejerske, har børn på samme alder og elsker Kbh (bor pt på Færøerne i et par år, men vender helt sikkert tilbage!). Så der er mange ting, hvor jeg kan identificere mig med det du skriver, hvilket er fedt, og andre steder hvor jeg slet ikke kan, og det er også fedt – for så udvides min horisont og forståelse – og din humor er god! Så keep up the good work – både med bloggen, familielivet og sygeplejerskegerningen – verden har brug for både forståelse for andre, humor, omsorg og kærlighed 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Angelika. Jeg er så glad for, at du har været med fra start – og hvor lyder det spændende, at I er flyttet væk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Bliv endelig ved, har været med fra day one og nyder dine indlæg❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Mere dig!

  Du har helt ret i, at der er forståelse for, at du ikke kan skrive til os hver dag, men jeg holder meget af de dage, hvor der kommer nyt fra dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er dejligt at høre! Både at der er forståelse – og at man er savnet. Så kan jeg vist ikke forlange mere 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Læser stadig med, elsker din blog og den uhøjtidlighed den har – at der både er gode dage, men så sandelig også dage af knap så høj kvalitet, at man kan komme i tvivl, gøre et, ændre kurs og gøre noget andet ❤️❤️
  Hvor længe har jeg fulgt med? Hmm, tror måske det er fra start, synes jeg kan erindre et indlæg fra Cana, hvor hun “overdrager” bloggen til dig, men igen, jeg har 2 unger, ingen hukommelse og kun barsel 4 dage endnu, så måske jeg husker forkert
  😳😄
  Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha – nej, langvarig ammehjerne er ikke noget at spøge med! Hvor er jeg glad for, at du har hængt ved så længe. Tak! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Tillykke med to års jubilæum,
  Jeg har fulgt med fra start, fulgte Canadas anbefaling og er aldrig blevet skuffet – kun når der går længe mellem du skriver 😊 Jeg var dengang nybagt mor til min datter som er Næsten lige sol Hugo, og så er jeg sygeplejerske ligesom du er på vej til at blive. Jeg er fascineret af din måde at skrive på, og jeres liv som er meget forskelligt fra mit 😊 Jeg synes dine personlige indlæg er bedst, når du skriver til din mand eller børn kan jeg sagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Randi. Tusind tak for dine ord! Hvor sjovt, at vi begge har 2-årige og samme fag – og hvor er jeg glad for, at du kan lide at være her ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en, der hedder Maia