Helt vidunderligt langsomt

Todelt undertøj og blandede følelser

image

Om 19 dage starter Hugo i vuggestue. Det har jeg haft det fedt over. Især fordi vi – næsten lidt for heldigt – fik drømmepladsen på drømmestuen med drømmepædagogerne på drømmedatoen. Og der var jo lang tid til – dengang vi fik pladsen. Næsten to måneder. En hel sommerferie.

Men nu er der ikke så lang tid til længere. Det mærkede jeg pludselig i dag. Midt i H&M i Nykøbing Falster. Hvor jeg stod og skulle købe todelt undertøj til min baby. Todelt undertøj! Det vil de gerne have at børnene har på i vuggestuen. Og det giver god mening, da de går meget op i at træne børnene i selv at tage tøj af og på. Men Hugo er jo ikke et barn. Han er jo en baby. Ikk? Og det dér todelte undertøj virkede så stort. Og jeg kunne ikke beslutte mig for om der skulle være ninja turtles eller minions på underbukserne.

Væggen med bodystockings trak i mig. Skreg på mig! Jeg fik ondt i maven. En klump i halsen. Som om, at alle de alt for store underbukser med de – for Hugo – totalt ukendte superhelte på, prøvede at bilde mig ind, at jeg ikke har en baby mere. At jeg har en dreng. Et barn. Et vuggestuebarn, som jeg skal aflevere. Om 19 dage. Til voksne, som han endnu aldrig har mødt.

Stop!

Jeg er ikke klar. Jeg er aldeles og overhovedet på ingen måde klar.

Men det har jeg heldigvis 19 dage til at blive. Og jeg fandt nogle underbukser med køretøjer på. De virkede lidt mere babyagtige. Sådan lige midt imellem. Ligesom dér, hvor jeg befinder mig lige nu. Lige midt imellem og med virkelig blandede følelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt vidunderligt langsomt