Det hele bliver halvt

Ude af funktion

img_6043

Jeg er syg. På den helt ynkelige måde. Jeg bliver ellers aldrig syg. Ikke sådan rigtigt syg, i al fald. Sådan har det været lige siden jeg fik børn. Men nu er jeg ramt. Smittet af mit barn med en ondsindet streptokokinfektion. Sendt på penicillinkur og hele lortet.

Så nu ligger vi begge på sofaen, hvor vi har tilbragt hele dagen. Vi streamer tegnefilm, drikker varm the og spiser toastbrød med nutella. Og lader op til lige om lidt, hvor freden er forbi og alle vores drenge kommer hjem.

Og det var vist det, jeg havde at diske op med på denne forårsfredag. Mit hoved er grødet og min hjerne kører i tomgang. Men jeg håber, at I får en dejlig weekend!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Det hele bliver halvt