Til premiere på Gidseltagningen

Udsigt til afsavn

img_3429

Det er fredag og jeg har forladt min eksamenslæsning ved spisebordet, for at give min computer nyt liv i sofaen. Opladeren befinder sig hernede – og det passede mig fint med en undskyldning for en pause.

Om en time henter jeg ungerne – og så tager vi ud til Gentofte, hvor min mor holder rejsegilde. Og inden jeg kan tage min ældste og min yngste med hjem til hendes nuværende hus og spise aftensmad og se X-Factorfinale, skal jeg sige farvel til Thor og Elliot. De hopper nemlig på et tog mod lufthavnen, da det er blevet tid til deres drengeweekend. Som erstatning for sidste weekends Disneylandtur, hvor jeg kun kunne have Sia med, skal de ned til Rom – og spise pizza og se fodbold.

Jeg er simpelthen så glad på deres vegne og jeg ved, at de får verdens bedste weekend. Men det gør fandeme også en lillesmule ondt i hjertet, at skulle undvære særligt Elliot for anden weekend i træk. Det er jeg ikke vant til – og det kan jeg godt mærke. Han har tydeligt haft et øget behov for fysisk nærvær fra min side i den forgangne uge – men jeg ved jo udemærket godt, at det er glemt, når han lander i Italien og har sin far helt for sig selv.

Så ja. Jeg tager mig lige sammen og holder mine følelser for mig selv. Og så vil jeg nyde kun at have to børn i et par dage – og kramme dem virkelig meget.

God weekend!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til premiere på Gidseltagningen