God karma

Ugen der gik #102 (med stolthed, praktikstart og tillidsmarked)

I ugen, der er gået, har jeg:

Været med Sia til fodboldtræning for første gang. Det var hendes tredje gang på banen – men hendes far havde taget de første ture, da hun er generelt lidt mere modig, når hendes mor ikke sidder på sidelinjen. Og hun var så sej og driblede rundt med så stort et smil, at jeg var lige ved at hyle.

img_0670

 

Trukket i kitlen for første gang i tæt på 3 år, da min sidste praktikperiode gik i gang på Herlev Hospital. Og det gik ganske fantastisk.

img_0046

 

Været forbi Dandys for at fejre de seje damer fra Confetti CPH, der havde inviteret til launch. Der var krymmelcocktails, som jeg indtog – og sliders, som jeg afslog – til fordel for de chili cheese tops, jeg fik Thor til at købe med hjem fra Mc’Donalds, hvor han og ungerne havde indtaget deres aftensmad.

21246534_2055159311176560_7025535089231183667_o

fullsizeoutput_6c

 

Trænet PVK-anlæggelse på en gummiarm og fået intensiv undervisning i den berygtede Sundhedsplatform.

img_0785

 

Ladet en hel del centimeter af mine lokker falde. Mit hår var blevet så afsindigt tørt (hvilket er en forudsigelig konsekvens af at være for glad for sit glattejern og for doven til at bruge hårkur…) og jeg savnede den længde, det havde for et års tid siden.

img_0747

 

Været til ungernes skoles 43-års fødselsdag. Indskolingen åbnede ballet med Sensommervisen, så jeg var ved at tude – og så blev der serveret Aperol Spritz i 4. klasses “beach bar”, så jeg var ved at tude igen…

img_0784

 

Heppet på Thor, der var blevet lokket til at løbe DHL for min stedfars firma.

img_0753

img_0751

 

Set første halvleg af landskampen med mine unger – og lagt os til at kollapse, da sejren alligevel var så godt som sikret.

img_0758

 

Skudt weekenden igang med amerikanske pandekager til morgenmad.

img_0780

 

Udnyttet Øster Farigmagsgade Skoles lækre legeplads, som er åben og dejligt affolket i weekenderne.

img_0779

img_0783

img_0774

 

Afholdt tillidsmarked” både lørdag og søndag – og tjent overraskende mange penge på ting, der havde fyldt i loftrum og kælder i måneds- og årevis.

img_0778

img_0777

 

Set Titanic med min lillebror, som overnattede hos os lørdag. Jeg har ikke set den i afsindigt mange år – og den får mig altså stadig. Kuldegysninger og tårer over det hele. Men isbjerget ligner altså pludselig noget fra Minecraft…

Og nu er det søndag aften. Thor er ude på gaden og samle vores lille marked sammen, børnene sover måske – og jeg vil kaste mig over nogle hængepartier og forhåbentlig nå et afsnit Rita, inden jeg går til køjs. I morgen kalder Herlev, onsdag fylder Elliot 6 og fredag fylder min blog 2 – så der er nok at se frem til.

Jeg håber, at I får en dejlig søndag aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

2 kommentarer

 • Gitte

  Nyder disse indlæg (og alle de andre 😊)
  Tak for din måde at skrive på og fordi du lukker os ind i dit liv – sys det er så sejt at du har fravalgt fuldtidsblogger fremfor sygeplejerske erhvervet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en hyggelig uge :) Vega går også til fodbold. Det kumme da være ret sjovt, hvis de skulle spille kamp mod hinanden en dag.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God karma