To år med tre gode grunde

Ugen der gik #103 (med fødselsdag, nattevagt og to år med tre gode grunde)

I ugen, der er gået, har jeg:

Fejret Elliots seks år – og skrevet noget til ham.

img_0925

img_0827

img_0924

 

Haft lige under 20 gæster til middag. Det er faktisk den “skrabede” version med udelukkende familie – og derfor skruede jeg lidt op for ambitionsniveauet og endte med at bruge hele dagen i køkkenet, hvor jeg kreerede humus i flere varianter, pesto, cheesecake og en krymmellagkage toppet med slik. Næsten uden at stresse. Næsten. Forbandede minihakker…

img_0923

 

img_0926

 

Haft min første nattevagt i årevis – og haft ret meget optur over det. Især da jeg skrev det her indlæg. Senere betalte jeg prisen med ømme muskler og en influenzaagtig fornemmelse, som dog nok var et forvarsel om de sygedage, jeg endte med at have sidst på ugen.

img_0789

 

Skrevet et indlæg om en, der hedder Maia.

img_0876

 

Ladet op på Falster, som gør tricket hver eneste gang.

img_0874

img_0905

img_0907

 

Fejret min blogs 2-års fødselsdag ved at skrive et indlæg om den udvikling, min blog (og jeg) har gennemgået – og bedt jer om at gøre status. Jeg er rørt til tårer over de kommentarer, der er tikket ind – og jeg skal finde tid til at svare hver og en.

FullSizeRender-1

 

Været i Parken med Sia og Elliot. De havde en idé om, at det var min tur – og det var ved gud en heldig dag at stå for tur, når man er sådan en, der har svært ved at holde koncentrationen i 90 minutter. Der blev scoret syv (!) mål og jeg glemte næsten den dér detalje med,, at jeg jo i virkeligheden er Brøndbyfan.

img_0921

img_0920

 

Nu vil jeg få fikset nogle hængepartier og forsøge at gå tidligt i seng, så jeg er klar til at vende tilbage til onkologisk i morgen.

God søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Dea

    Hey, kan du måske lige smide en hurtig opskrift på den der lagkage? Skal selv holde børnefødselsdag snart og den ser jo al for vild ud👏🙌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To år med tre gode grunde