Solstråler og Seebach

Ugen der gik #106 (med lange dage, tusind tanker og natur, der trækker)

Det er gået op for mig, at jeg har været forskånet. Heldig. Det her er mit opsamlende og tilbageskuende indlæg nr. 106 – og det er første gang, at det er svært at skrive. Fordi ugen har været mere hård end god. Thor mistede sin farbror meget pludseligt og alt for tidligt. For en uge siden havde vi ingen anelse – og det har sat gang i en hel masse følelser og overvældende mange tanker og overvejelser. Jeg luftede en brøkdel af det i det her indlæg.

Men. Af gode ting har jeg:

Været i Dyrehaven. Og hold nu op, hvor var det rart. Naturen trækker virkelig i os for tiden – og vi kan faktisk næsten ikke holde en hel weekend i byen ud uden at få kuller. Det er nyt. Og måske skulle man flytte sig.

img_0250

img_0257

img_0248

img_0255

img_0247

img_0249

 

Haft en afsindigt lang, men virkelig dejlig dag. Med otte timer på Herlev – og fem hjemme hos Sydhavnsmor, hvor vi optog en film til en ny kampagne. Jeg glæder mig til at kunne dele resultatet med jer – og jeg skrev lidt om dagen på vej hjem i 3A.

img_0244

img_0245

029706af-c880-45a3-8e57-84a0badcbd92

 

Grædt ud til den her. Gange mange.

img_0260

 

Glemt at afbestille skolefotos af ungerne, hvilket vi ellers altid gør. Det viste sig at være en ret fin beslutning.

img_0259

 

Været med min mor og mine søskende i Fredericia for at se premieren på den nye Seebach musical. Et helt vildt dejligt døgn, som jeg berettede om på hjemvejen.

img_0242

1fc74392-8431-4732-8348-7ac8b956a7e8

 

Klunset en seng, som jeg i første omgang lovede ud til ungernes bamsesamling – og sidenhen besluttede at lægge beslag på selv. Til min pudesamling…

img_0243

 

Været til premiere på My little pony – filmen. Spist lyserøde og blå kanelsnegle – og forsikret Elliot om, at den nok skulle slutte på et tidspunkt, imens Sia var aldeles opslugt.

img_0251

 

Opdaget den fineste lille fotoserie af min mor på mit kamera. Fanget af et eller andet barn.

img_0252

img_0254

img_0253

 

Stået tidligt op og haft tid til at gå den lille omvej til børnenes skole – gennem kirkegården.

img_0261

 

Det var det. Jeg håber, at I har haft en dejlig uge og at I får en perfekt søndag aften.

Pas på hinanden.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

4 kommentarer

  • Thea

    Det kan godt være Efterår var tudeværdig – men det var intet mod Ingers ting i går. Shiiiit 😳😳😳

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg har kun én ting. Du er helt afsindigt smuk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solstråler og Seebach