Alene hjemme

Ugen der gik #108 (med et nyt projekt, trættende tvivl og fredag d. 13.)

I ugen, der er gået, har jeg:

Optaget første afsnit af en spritny podcast, som jeg meget snart vil præsentere jer for. Jeg vil ikke afsløre konceptet endnu, men blot give jer et lille hint med billedet nedenfor.

img_1895

 

Skrevet et indlæg om at være fysisk træt af tvivl. Det handler om hvor vi skal fortsætte vores liv, når vi til sommer bliver færdiguddannede. Og ganske konkret om hvorvidt man bare sådan lige kan flytte til Bornholm. Der var så mange, der læste og delte og kommenterede indlægget – og det hele har givet stof til eftertanke, men ikke gjort tvivlen mindre.

image

 

Været til fernisering på ungernes skole – og foreviget det smukke lys, der var, da vi vandrede hjem.

img_0279

 

Holdt fri med Hugo. På en fredag, hvor det meste gik galt. Senere fandt jeg ud af, at det jo sådan set var fredag d. 13. – og så gav det hele på en eller anden underlig måde lidt mere mening…

img_0281

 

Sendt min familie til Paris, hvor de tager hul på efterårsferien nogle dage før mig.

img_0282

 

Været alene hjemme – og været rigtig dårlig til det. Og altså flygtet ud til min mor, hvor jeg havde en virkelig dejlig lørdag, som sluttede af med Voice Junior, brændeovn og hvidvin.

img_1941

 

Tilbragt søndagen med opgaveskrivning – og modtaget det ene fine postkort fra Paris efter det andet. Av, hvor jeg glæder mig til på tirsdag!

img_1940

 

Og det var det, jeg havde at berette fra ugen, der er gået. Nu vil jeg hente noget vietnamesisk, blande noget slik i kiosken og vente på, at min lillesøster kommer og underholder mig.

God søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene hjemme