Syv ting, der gør mig glad

Ugen der gik #112 (med korte dage, store planer og et slot)

I ugen, der er gået, har jeg:

Fundet det fineste lillebitte klodsmajor i Søstrene Grene – til 17 kroner. Og bygget, spillet og væltet – igen og igen og igen.

7ed09ec1-9a88-427e-bcc3-d871b95708da

 

Været lidt træt og trist – og skrevet noget om korte dage og tungsind.

img_0279

 

Delt mine forældres bryllupsbillede. Det var et emne i første afsnit af min og min mors podcast – og efterfølgende har der været utallige efterspørgsler på det. Viste det også til Elliot, som først skød på, at det var Thor og jeg – og dernæst min far og jeg…

b4ddfd99-5b4a-4ac7-968f-a8c14785346a

 

Optaget og udgivet fjerde afsnit af ovennævnte podcast. Om 1991 og alt det, der fyldte i vores liv netop dér.

7b19ec54-f05c-4fa7-a535-75d0ff9c91ac

 

Afgivet den forældrerådsformandspost, jeg har siddet på i de sidste vist nok fem år. Og jeg er helt stolt af mig selv. For jeg skal skrue ned for blusset – og det her var et af de steder, det kunne lade sig gøre. Nu er jeg menigt medlem – og hvem ved – måske afgiver jeg også bestyrelsesformandsposten på tirsdag…

IMG_0345

 

Kørt en spontan tur nordpå – og besøgt Kronborg. Vi ankom en time inden de lukkede, så vi droppede billetkøb og nøjedes med at vandre rundt om slottet – og besøge kirken og souvenirbutikken. Hold op, hvor er det et fantastisk fint sted.

f95ecc29-e1ec-4b45-9ca9-aceb72744325

3bb46a50-0066-4ec6-8697-e94014d42f6c

 

Brugt lørdag aften i det fineste selskab. Med Cana, Cecilie, rødvin, chips og slik.

f394f6f3-b778-4d31-8baa-6e75279ec0bd

 

Suget d-vitamin ud af min søndag – på “vores” legeplads med min Hugo. Og skrevet et indlæg om syv gode ting.

cfc8a1df-ea57-4535-9acf-44d2f4e38743

5887811c-e4e9-46ca-8dcc-850974254d9d

 

Spist lammefrikadeller og tzatziki – og nydt udsigten hos min svigermor.

498f22c5-9404-4ac8-9f43-c0a071d976d6

 

Vist nok måske ret meget besluttet os for, at rykke ud af byen til sommer. Vi kigger i det sydfynske og jeg kan mærke, at det er rigtigt. Og sindssygt.

img_1070

 

Og nu vil jeg klappe computeren i, se DMA og hoppe i seng. De kommende fire dage byder på dagvagter på onkologisk – og selvom jeg faktisk glæder mig, bliver jeg også lidt forpustet ved tanken. Men pludselig er det weekend og om lidt er det jul. Og alt er godt.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

21 kommentarer

 • Åh, Svendborg <3 Jeg er født og opvokset der, og det er simpelthen sådan en fantastisk by. Faktisk så drømmer jeg meget om en dag at flytte tilbage igen (bor pt. i Aalborg, hvor jeg flyttede til for at studere), selvom jeg dog nok må indse, det bliver lidt tættere på Odense, hvis det skal være muligt at finde jobs til både mig og min kæreste. Men det er nu også okay, når man let kan tage et smut til Svendborg og nyde den skønne by :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Åh hvor gad jeg godt podcasten også fandtes andre steder end iTunes – jeg bliver mere og mere nysgerrig!
  Og hurra for Svendborg – der tror jeg i kan skabe en dejlig fremtid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej søde Anne-Dorte. Jeg er ikke så ferm til andet end iTunes, men du kan i hvert fald høre den her – og måske endda “trække” den ned på en anden app derfra: https://www.blubrry.com/hejmor/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Dorte

   Ej men altså nu lykkedes det! Så nu kommer i til at være lydsporet til min fridag med strik og hygge 👏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Cecilie.
  Jeg er født og opvokset i Svendborg, og alle steder jeg kommer, har folk kun pæne ting at sige om den by. Den kan noget. Jeg bor pt i København med min kæreste og datter, men om et par måneder bor vi igen på Fyn, og jeg glæder mig. Held og lykke med jeres flytteplaner :-) Kh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er ret imponerende faktisk – jeg er endnu ikke stødt på et eneste menneske, der havde noget som helst dårligt at sige om Svendborg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det lyder som en dejlig uge!
  Jeg har set dig flere gange på Herlev denne uge på vej frem og tilbage til kantinen! Har lyst til at stoppe dig og sige det er en dejlig blog du har her – men føler mig en anelse som en groupie, og vi ved begge hvor travlt man har når man skal nå frokost!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sydfyn er skøn! Tag det fra en bornholmer som har været et smut rundt om Odense et par år. Sydfyn har lidt af den bornholmske charme, selvom det selvfølgelig aldrig er helt det samme ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Svendborg! Svendborg! Svendborg!
  Kan kun anbefale det😍 Danmarks hyggeligste by og smukt er der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie k

  Hej Cecilie.
  Jeg er fuldstændig tosset med jeres podcast og glæder mig hver fredag til ar skulle lytte til den. I fredags syntes jeg dog at der var lidt problemer med lyden… især i begyndelsen af afsnittet kunne jeg faktisk ikke høre hvad i sagde. Jeg håber i måske lige vil kigge på det.

  Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Cecilie. Hvor er det dejligt at høre, at du lytter med og er glad for det! Du har ret i det med lyden i det seneste afsnit – jeg forstår simpelthen ikke hvad der er sket og for mig er lyden kun dårlig når man hører den i høretelefoner – så er der ligesom sådan noget underlig baggrundsstøj, som forsvinder uden høretelefonerne?! Kigger på det til på fredag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det spændende med jeres fremtidsplaner! Jeg er selv opvokset på Fyn og bor i dag i Odense. Fyn er skøn! Og der er noget helt særligt over det sydfynske. Hvad fik jer til at kigge i denne retning? :-) God aften og tak, for din dejlige og inspirerende blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Mette. Tusind tak for de pæne ord! Jeg er helt forelsket i det sydfynske øhav – og så er det stadig forholdsvist tæt på København, der er masser af natur, et sygehus (ift mig og job) og billige huse :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Cecilie. Først en stor og varm tak for din blog, som ofte har inspireret mig. Dejligt at følge dig. Min familie og jeg flyttede fra København til Sydfyn for to år siden. Vi er blevet så glade for det, selvom der var noget af en omvæltning i starten. Jeg håber I finder et godt sted. Gode hilsner fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor er det dejligt at høre! Hvor er I flyttet hen? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Vi bor i Svendborg. Jeg synes det var lidt for stor en mundfuld at flytte til Ærø (hvilket vi også overvejede) eller et andet mere landligt sted tæt på Svendborg. Men vi har fået blod på tanden nu, og har mod på noget mere landligt:-) Jeg synes generelt at vi er blevet taget så godt imod og folk er åbne og imødekommende:-) Hvor tænker I at bo?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Dejligt at høre – for det er faktisk Svendborg vi kigger på lige nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syv ting, der gør mig glad