Så var det nu

Ugen der gik #114 (med valg, falsk advent og fejringer på stribe)

I ugen, der er gået, har jeg:

Haft ungerne med oppe og stemme til kommunalvalget. De er altid med og de elsker det.

img_2444

 

Været til et virkelig hyggeligt og utrolig lyserødt morgenevent i forbindelse med lanceringen af Oral-B’s nye, afsindigt pæne tandbørste i rosaguld.

atelier-aours-abeille-68

atelier-aours-abeille-35

 

Overgivet mig helt og aldeles til jul i november.

img_2452-2 img_2452

 

Indfundet mig i et auditorium, for at høre om det bachelorforløb, jeg skal igennem til foråret. Så bliver det fandeme alvor!

img_2523

 

Været til middag med Nilens Jord, en håndfuld bloggere og ditto læsere. I Madklubbens nye selskabslokaler på Østerbro – med confiteret and, oreodessert, rødvin og cremer.

img_2521

 

Fremstillet en adventskrans. Ikke fordi jeg nogensinde har været typen, der er i god tid med noget som helst. Simpelthen bare fordi, at jeg var rimelig f***ing overbevist om, at det var første søndag i advent i dag…

img_2516

img_2517

 

Optaget og udgivet sjette afsnit af min og min mors podcast. Det handlede om 1993, hvor mine forældre blev skilt – og det var en ret speciel oplevelse at tale det igennem og få sat nogle nye billeder på.

img_2473

 

Fejret min datters otte (!) års fødselsdag, ikke fattet en meter og skrevet nogle ord til hende.

img_2483

img_2502

img_2520

 

Bedt om hjælp – og fået min mor til at bage brød, min svigermor til at bage hindbærtærter og hendes kæreste til at fremtrylle kartoffelomeletter. Dermed kunne jeg selv nøjes med at bikse verdens mest uambitiøse pastasalat og en enkelt lagkage sammen – og bevare overblikket og det høje humør. Smart!

img_2524

 

Fejret min lillebrors fødselsdag. Ja, jeg nåede lige præcis at føde Sia, inden han fyldte fem – og dermed blev han altså teenager i går. Det fatter jeg altså heller ikke en brik af.

img_2519

 

Holdt fødselsdag for Sias klasse – sammen med fire andre børn og deres forældre. Den person, der opfandt kvartalsfødselsdage, skal seriøst have en medalje. Af guld.

img_2518

 

Sikke en weekend. Fejringer på stribe. Elliot har kvitteret med noget, jeg er bange for kunne være en lungebetændelse. Han har hostet i halvanden uge og det er taget ret meget til over weekenden – og nu har han sgu også feber. Han sover på panodil nu – og jeg vil sluge sæsonafslutningen på Herrens veje – og riste nogle af de grovboller, der sjovt nok tabte kampen til pølsehorn og minion-cupcakes til børnefødselsdagen i dag…

God søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Pia

  Kvartalsfødselsdage? Umiddelbart pisse smart koncept tænker jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Vildt smart! 4 børnefødselsdage pr. år frem for 20!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så var det nu