Om den 2. december

Ugen der gik #115 (med cykelture til solnedgange, tilbageblik og julestemning)

I ugen, der er gået, har jeg:

Fundet min cykel frem igen. Var ellers blevet lidt for glad for det offentlige om morgenen, hvilket jeg fortrød hver eftermiddag. Så nu har jeg fundet det perfekte kompromis – nemlig at tage cyklen med i toget om morgenen – og kunne spurte hjem om eftermiddagen, imens solen går ned. Og se lige hvor pænt det er.

img_2683

 

Skrevet en opdatering på det meste. Og fået verdens dejligste kommentarer retur.

img_2530

 

Optaget og udgivet afsnittet om 1994 af min og min mors podcast.

img_2552

 

Investeret i en lillebitte, virkelig skævt og helt perfekt juletræ.

img_2679

 

Været til et eftermiddagsevent med det svenske børne-outdoor-mærke Isbjörn. Og fået verdens fineste og varmeste flyverdragt til Hugo.

img_2573

 

Spist æbleskiver og pyntet julesmåkager.

img_2675

img_2677

img_2678

 

Haft gang i den kreakasse, som vi gav Sia i fødselsdagsgave.

img_2676

 

Været ude og spise og i biografen med min far og min søster.

img_2680

 

Haft Elliot og hans ukuelige halsvirus hjemme hele ugen.

img_2500

 

Skrevet noget om hvorfor den 2. december er en ganske særlig dag.

img_3312

 

Luftet børn i Fælledparken.

img_2665-2

 

Og flettet julehjerter, tændt stearinlys, set tusinde julekalendre og skamlyttet til Michael Bublés julealbum. Det passer mig virkelig godt, at december har taget over for november, som sgu var lidt hård at komme igennem.

Nu skal jeg have kigget på noget af alt det arbejde, jeg har brugt weekenden på at udskyde – og lige pludselig kommer min veninde og hiver mig med ud på en aftentur.

Rigtig god søndag aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Louise

    Aj, jeg er misundelig på ‘fået’ en flyverdragt. Jeg giver de 1800 kroner hver vinter (1400 på tilbud) for det er den ultimative bedste flyverdragt, der findes. Helt perfekt varm og ikke klodset og brede, som mange andre modeller. Husk at den kan strammes ind om livet – det optimerer pasformen.

    Og den er altså flot, der I har fået. Min mand synes, den er for vild (!) . Så vi har købt en blå. Igen. Igen. Igen. Næste år har barnet nok en holdning 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om den 2. december