Vanvidsdag

Ugen der gik #120 (eksamenslæsning, overspringshandlinger og veganske nuggets)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Druknet mig selv i eksamenslæsning.
 • Skrevet et oplæg til den mundtlige eksamen, der truer i den kommende uge. Det var en ganske rædselsfuld proces, hvor jeg skiftevis fandt mig selv fuldstændig håbløs og overnaturligt genial. Det kan ikke være et godt tegn.
 • Fået afleveret! 15 minutter i deadline og på en dag, der viste sig på alle måder at være ganske vanvittig
 • Foræret mig selv den her (reklamelink)
 • Fundet på nogle virkelig gode overspringshandlinger – og både formået at arrangere (eller i hvert fald invitere til) en 30-årsfest for et par håndfulde gode damer – og booke en weekend i Berlin med min mand. Det er første gang, vi skal på solotur i fire år – og anden gang nogensinde og Berlintips modtages med kyshånd.
 • Været så fyldt op med eksamen (både min mand og jeg), at vi ikke har formået at lægge nogen som helst strategi for indkøb eller madlavning – og dermed handlet ind cirka 10 gange, haft et konstant mangelfuldt køleskab, smurt pinligt uinspirerende madpakker til ungerne og spist alt for meget take away.
 • Fejret min fars 54-års fødselsdag med boller, lagkage bezzerwizzer og hotdogs.
 • Spist morgenmad på lagkagehuset med min yngste og min ældste, imens min mellemste var til fodboldtræning med sin far.
 • Forsømt min sofa. Og mit TV.
 • Langt fra forsømt min instagram, hvor jeg har produceret flere stories end jeg har gjort i meget lang tid. Mest sådan nogle hvor jeg ævler – og nok ret meget som en overspringshandling.
 • Opdateret min iPhone for at få de nye emojis – og til gengæld fået et latterligt sløvt batteri!
 • Været til kontrol med mit knæ, der drillede en del i starten af 17 og som stadig “låser”, hvilket gør, at jeg ikke tør at gå ordentligt ned ad trapper og at jeg ikke tør at løbe. Ortopædkirurgen afsluttede mig med et “Du skal acceptere, at du nok er rask” og var vist lettere træt af mine uendelige spørgsmål…
 • Prøvet nogle veganske nuggets fra SuperBrugsen, som seriøst smagte bedre end nogen andre nuggets, jeg nogensinde har smagt.
 • Spenderet søndagen på en læsesal.
 • Hele søndagen.

img_3208

img_3209

img_3207

img_3206

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

11 kommentarer

 • Anne

  Undskyld, jeg mente Mauerpark, og ikke Tiergarten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis I kommer forbi Tiergarten, så er der et skønt område tæt på!
  Vi snakker Berlins ældste pølsevogn (med megagod currywurst), hyggelige bygninger med lyskæder ned ad gaderne. Små restauranter og caféer osv. Vi var forbi et par gange om aftenen på en lille asiatisk restaurant, der hedder Mr. Le. Super mad og lækre, lækre drinks til 3 euro! Hvis man derefter er blevet lidt halv-snalret og småsulten, så ligger der også lidt længere nede af vejen et lille sted med lækre burgere samt et andet lille sted med lækker, billig pizza og pasta. Nyd det, vi var rigtig glade for det her område, da vi var i Berlin i sommers. Man kan snildt komme igennem drinkskortet, når priserne er i det niveau ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Filstrup

  Berlin er fantastisk!!! Glæææææd jer,
  Og prøv at Google Madbanditten og Berlin, så får du både et indlæg og en masse brugbare kommentarer i forhold til seværdigheder, gode spisesteder osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Åh, jeg nyder dine søndags opdateringer, overvejer om jeg burde lade mig inspirere og gøre det samme.

  Mit knæ låste sig også efter at have forvredet den i voldsom grad. Det gjorde latterligt ondt i et år indtil vi (Ortopæden og jeg) opdagede at en nerve sad fast i hoften, da den løste sig, så forsvandt alle mine smerter i knæet også… Har i mon tænkt den tanke? En nerve i klemme?

  Yes, har selv lige været i Berlin. Må jeg VARMT anbefale et fantastisk museum om Berlin muren, der ligger lige ved siden af Check Point Charlie. Det er inde en kæmpe silo agtig bygning, er meget virkelighedstro.
  Aldrig har jeg ikke ville ud fra en musuem. Den er delt op i 2 dele, det er den anden del af siloen der er nok til at man taber kæben… Se link. https://www.asisi.de/panorama/die-mauer/

  Der ligger en starbucks ved siden af (på hjørnet af lyskurvet) hvis man har brug for lidt kaffe efterfølgende.
  Hvis i vil op i Reichtagen (toppen af kuplen) så skal der købes billetter DAGEN FØR- af sikkerhedsgrunde.

  Lige en sidste ting – tjek det tyske kalender for helligdage. da jeg ville “vold” shoppe den sidste dag, var ALT som i ALT lukket – tysk helligdag. om ikke andet pøj pøj med det hele :-)

  Ps har flere (også mad) tips hvis det ønskes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak for de gode tips! Og ja – det er vildt hyggeligt at samle op på ugen hver søndag – det skulle du prøve :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Var du ikke engang en del af diller banden Cecilie? Syntes du mangler i deres sjove fest😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg havde simpelthen bare ikke tid pga eksamen :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, jeg hørte godt i din podcast, at du skal til Berlin, (og at du ikke er såååå vild med byen) og tænkte, at jeg ville skrive til dig. Det gør jeg så her! Jeg har boet i byen tre år og skrevet min egen guidebog, der guider til alle de fede steder, cafeer, barer og restauranter <3 Jeg smider lige et link. http://silverstories.tictail.com/
  Rigtig god tur!
  Kh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanvidsdag