Hej hej Herlev

Ugen der gik #121 (eksamen, nyopdagelser og et farvel)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Været til eksamen! Og bestået og været så lettet og lykkelig, at man skulle tro, det var løgn.
 • Ladet mig fejre med sushi og hvidvin, da ungerne var gået i seng.
 • Haft mine sidste fire vagter på Herlev, hvorefter jeg sagde farvel.
 • Fået et bundt tulipaner og en gummiplante stukket i favnen, da jeg kom hjem.
 • Opdaget, at det ikke er Rihanna, der synger Havana – men en af dem fra Fifth Harmony?!?
 • Researchet lidt – op opdaget, at der åbenbart har været gigantisk drama omkring Camila Cabellos (for det hedder hun) exit fra pigegruppen, der i øvrigt (og det vidste jeg til gengæld godt) blev dannet i anden sæson af det amerikanske X Factor.
 • Været det eneste medlem af min pænt store familie, der ikke har kastet op i ugens løb.
 • Haft enormt ringe appetit – sandsynligvis af at være omgivet af så meget opkast.
 • Hørt Third ear-podcasten “I et forhold med” og holdt vejret konstant undervejs. Shit!!
 • Opdaget, at filmen “En fremmed flytter ind” er baseret på netop det afsnit. Så den er jeg selvfølgelig virkelig nødt til at se nu!
 • Optaget endnu et afsnit af min egen podcast.
 • Været ude og se Elliot spille stævne. Og endnu engang nægte at modtage en medalje, som han ikke følte, at han havde fortjent…
 • Haft den skønneste weekend i virkelig lang tid. Hvor vi så godt som ingenting har foretaget os – udover at tegne virkelig mange tegninger, bage boller og bananpandekager, se fjernsyn, besøge legepladser og spille Ramasjangudgaven af Vildkatten. Om og om igen.

Det var vist det. Nu er der ro i min lejlighed – og på mine nerver, som ellers blev lidt flossede af at se Danmark vinde over Tyskland. Thor er taget til floorball – og jeg diskuterer med mig selv om jeg skal se den dér film – eller om det snart er på tide med en livevideo på Instagram. Ugen, der ligger forude, er fuld af gode ting. En biograftur med min far, en burgerworkshop med mine unger og en weekendtur til Berlin med min mand, eksempelvis.

Jeg håber også, at jeres uge 4 bliver skøn – og at den uge, der slutter om lidt, har været det samme.

God aften!

img_3267

img_3268

img_3243-1

img_3269

img_3228

img_3259

img_3266

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Mette

  Hvis du ikke allerede har opdaget det, så kommer “En fremmed flytter ind” på TV2 imorgen, hvis godt mok delt op i flere afsnit i stedet for som en film 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg så to afsnit på TV2 play i dag – og det er sindssygt godt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej hej Herlev