Fredag aften og uambitiøst nærvær

Ugen der gik #123 (med hjemkomst, skoldkopper og tømmermænd)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Haft et dejligt sidste halvt døgn i Berlin. Vi spiste afsindigt lækker sushi på Dudu, drak øl og spiste Rittersport i sengen imens vi så Broen – og spiste meget instagramvenlig morgenmad på meget instagramvenligt vegetarsted, inden vi fløj hjem til vores unger.
 • Været mere eller mindre indespærret i lejligheden med skoldkopperamt 2-årig.
 • Ladet Sia og Elliot gå de sidste 250 (!) meter til skole alene – og haft ondt i maven hele dagen, indtil jeg hentede dem og kunne konstatere, at de stadig var i live.
 • Set seriøst mange afsnit af Greys anatomy, som jeg gik i gang med for nogle måneder siden, men også ret hurtigt gik i stå med. Sidste halvdel af sæson 2 og første halvdel af sæson 3 slugte jeg så til gengæld på et par dage. Shit, det er godt!
 • Haft optur over den fantastiske robotkreation, Elliots gruppe havde kreeret til forældreundervisningsdag på skolen.
 • Haft en af Sias klassekammerater på overnatning. En dreng. Det er simpelthen så dejligt, at det ikke er hverken mærkeligt eller fremmed for dem at lege på tværs af køn – og de havde den hyggeligste aften og morgen sammen.
 • Skrevet noget om vigtigheden af uambitiøst nærvær.
 • Været til min lillebrors 11-års fødselsdag i Rødovre, hvor sneen pludselig dalede ned (og blev liggende!), hvilket især Hugo havde en kæmpefest med.
 • Spist sindssygt lækker 7-retters menu og drukket en anelse for mange cocktails til – med Cana på Restaurant Trio, som i øvrigt har byens vildeste udsigt (og toilet!).
 • Været iført det her udsalgskup på ovennævnte restaurant (reklamelink).
 • Haft tømmermænd. Alvorlige. Thor forlod en meget ynkelig og forkvalmet version af sin kone klokken 9, da han skulle hjælpe sin mor med at flytte. Og samtidig med at jeg syntes, at det var pænt meget op ad bakke at agere forælder for min 2-årige, priste jeg mig lykkelig for at være mor til en 8-årig, der er blevet så stor, at hun kan sendes i kiosken efter chips og cola…

I skrivende stund er det min mand, der er i kiosken. Han henter is (på eget initiativ!) og jeg vil runde af, så vi kan se Broen og lade op til den hverdag, der kalder i morgen.

Rigtig god søndag aften!

img_3489

img_3488

img_3487

img_3486

img_3485

img_3484

img_3471

img_3483

img_3482

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Pia

  Oh my 😱😱😱
  Jeg har set alle sæsoner af greys mindst fem gange og knuselsker alle afsnit hver gang! Men hvor er jeg dog mega misundelig over at du har første gangs oplevelsen til gode på så meget af serien endnu 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder dejligt (minus tømmermænd, selvfølglig) – særligt turen til Berlin. Mine søstre og jeg har heldigvis også en forårstur i det tyske at se frem til. Slet ikke så dårligt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag aften og uambitiøst nærvær