Godt taget

Ugen der gik #124 (med græsenkesucces, bedrageri og avisoptræden)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Indtaget skolebænken for første gang i 7 måneder. Og det har virkelig været dejligt! Dygtige og engagerede undervisere, spændende emner og søde medstuderende. Typisk, at man pludselig kan se hvor fantastisk det er at være studerende, når det lakker mod enden…
 • Skrevet et indlæg om hvor vildt jeg synes, det er, at jeg snart er færdiguddannet. Og fortalt om min første dag på studiet – i august 2013.
 • Været ude og spise hos min mor med hele mit crew – for første gang i mere end en måned. Så lang tid går der aldrig – så det var virkelig tiltrængt og dejligt.
 • Opdaget og afprøvet et nyt take-away koncept, der hedder Wolt, som vi var vildt begejstrede for. Det er en app, som har de lækreste take away-steder tilknyttet – og det er pissesmart og brugervenligt. Man kan følge sin levering via gps og dermed vide præcis hvornår man skal dække bord. Vi prøvede Kiin Kiin To Go og det var latterligt lækkert. I kan få 50 kr. rabat på jeres første levering med promokoden TREGODEGRUNDE – så får jeg det samme og dermed støtter I mit takeawaybudget. (Jeg har ikke indgået et samarbejde med Wolt – alle kan lave deres egen kode).
 • Spist morgenmad i IKEA med min mor – inden vi småtingsshoppede og tog hjem og optog et podcastafsnit om 2002 og en bonusepisode, som vi udgiver i den kommende  uge, hvor min mor er på skiferie og derfor ikke kan optage 2003 med mig.
 • Været i Kristeligt Dagblad om ovennævnte podcast. Det blev sådan en fin artikel – og I kan læse den HER.
 • Været i Fest og farver på Nørrebrogade sammen med alle de andre forældre til fastelavnsbørn. Den butik giver mig altid lyst til at holde den vildeste temafest.
 • Afleveret verdens sødeste Holger (som i ham, man skal finde) og en “fin dame”…
 • Været udsat for bedrageri! Fandeme. Af en fyr i midt-trediverne, som torsdag aften ringede på vores dør og påstod, at han var lærervikar for en syvende klasse – og samlede ind til den tur, som de ikke kunne få støtte til. Jeg stod med aftensmad og børn over det hele og fattede lynhurtigt sympati for fyren og gik derfor med til at købe to af de afsindigt grimme masseproducerede 3D-fødselsdagskort, han ville sælge mig. Ikke engang da han påstod, at hans mobilepay “lige var gået ned” fattede jeg mistanke. Faktisk ikke før jeg morgenen efter fik øje på kortene og pludselig tænkte, at det hele havde været lidt mystisk. Jeg ringede til den skole på Vesterbro, han havde sagt, at han kom fra – og fik bekræftet min mistanke. De havde til gengæld hørt om ham i flere år – så advarslen er hermed givet videre…
 • Været græsenke fra torsdag aften og hele weekenden – og haft kæmpesucces. For selvom det hele langt fra er gået skidegodt, så har det været en fantastisk weekend – og det har jeg skrevet lidt om her.
 • Sendt Sia på legeaftale hos sin veninde i dag og dermed kun haft to børn hele dagen. Det har simpelthen været så eksotisk og logistisk overskueligt.
 • Set endnu mere Greys anatomy. Jeg er stadig i sæson 3 – men måske skulle jeg bare få set de resterende 9 sæsoner inden jeg skal skrive bachelor?
 • Fået så ufatteligt mange kærlighedserklæringer fra Hugo, som har lært at sige “Jeg ækser dig, moar”. Jeg dør.

Nu vil jeg varme resterne af gårsdagens kartoffel/porresuppe og stege noget nyt kalkunbacon til. Kalkunbacon fortjener i øvrigt sin helt egen anbefaling – det er jo rent kød (som i uden fedt, der forsvinder ved stegning) og det smager så sindssygt godt. Det skal bare steges ret hårdt, så det bliver sprødt.

Nå. God søndag aften!

img_3563

img_3520

img_3547

skaermbillede-2018-02-11-kl-17-39-02

 

img_3570

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

 • Kamille

  Til Greys Anatomy kan jeg kun sige en ting; bliv ved, bliv ved, bliv ved !!! Serien bliver bedre og bedre for hver sæson, selvom de første sæsoner er fyldt med meredith+derek frustrationer en masse. Jeg så ni sæsoner på 3 måneder … held og lykke haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt taget